Kılıçdaroğlu'ndan ittifak sorularına cevap

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu NTV canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu'ndan ittifak sorularına cevap
Kılıçdaroğlu'ndan ittifak sorularına cevap
GİRİŞ 20.04.2015 15:13 GÜNCELLEME 20.04.2015 15:13
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın da "koalisyon kâbustur" açıklaması ile tepki gösterdiği 7 Haziran seçimleri sonrası olası koalisyon ihtimaline ilişkin olarak " Koalisyon olabilir mi, olabilir vatandaşın tercihi öyleyse. Ben buna saygılıyım. Ama ben CHP, MHP ve HDP arasında bir ittifakın gerçekleşebileceğine inanmıyorum" dedi. "Gerçekçi olmamız lazım" diyen Kılıçdaroğlu, "Böyle bir koalisyon olur mu olmaz mı, tabii iki sayın lider adına konuşmak doğru değil ama bugüne kadar ortaya çıkan tablonun böyle bir koalisyona izin vermeyeceğini görüyoruz" ifadesini kullandı. 

YORUMLAR 12
  • galip 9 yıl önce Şikayet Et
    Yaşı 30 civarında olanlar bunları bilmez.Bazen öğrenmek için tecrübe etmek lazım.Gençlerin CHP yi öğrenmeleri için bu koalisyonun ülkeyi iki yıl idare etmesi gerekiyor,zaten ondan sonra yüzde 60 ile ak parti 15 yıl daha ülkeyi yönetir.Bizim milletimizin kafasına saksı düşünce akıllanması gibi bir huyu var.
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Adamın biri sokakta gezerken içinde 1000 lira olan cüzdanını kaybetmiş.SON BİR ÜMİT deyip belediyeden anons geçmiş.:içinde bin lira olan cüzdanım kayboldu. bulup getirene 200 lira bahşiş verecem .bunu işiten biri: benden 400 lira .cüzdanı bana getirin .demiş.
    Cevapla
  • koalisyon 9 yıl önce Şikayet Et
    seçimden sonra olurmu bilemem ama seçimde doğu ve guneydoğuda hdp nın başkanlığında koalisyon yapacakları kesin
    Cevapla
  • bir_Adamın Emzadesi 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar siz bırakın Kemali baana oy verin, ben asgari ücreti 20000 lira yapacam, ev hanımların a 10000 gayme aylık verecem,emekliye dul ve yetime 15000, sokakta gezene 5550 gayme maaş bağlıyacam. Ben diyorsam yaparım.
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    yaw he he sskdan seni biliyoruz chpe islama karşı durmaktan başka ne yapmış ak parti şampiyon ALLAHIN izniyle buraya yazdım 7 hazıran akşamı burda konuşcaz yorum yapacaz inşallah vesallam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar