İşte MHP'de Türkeş'in yerine geçen isim

MHP'de Başkanlık Divanı'nın yeni üyeleri belirlendi.

İşte MHP'de Türkeş'in yerine geçen isim
İşte MHP'de Türkeş'in yerine geçen isim
GİRİŞ 14.11.2015 16:51 GÜNCELLEME 14.11.2015 16:52
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

MHP'den ihraç edilen Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in yerine Başkanlık Divanı üyeliğine Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ seçildi. Kendi isteğiyle Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Ahmet Kenan Tanrıkulu ise yeniden Başkanlık Divanı üyesi oldu.

Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin başkanlığındaki Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi.

Basına kapalı gerçekleştirilen ve 1 saat 20 dakika süren toplantıda, partinin boş bulunan Başkanlık Divanı üyelikleri için seçim yapıldı.

Partiden ihraç edilen Türkeş'in yerine Özdağ getirilirken, 7 Haziran seçimi sonrasında Geçici Bakanlar Kurulu üyeliği teklif edilmesinin ardından kendi isteğiyle Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan İzmir Milletvekili Tanrıkulu da yeniden Başkanlık Divanı üyesi seçildi.

Ahmet Kenan Tanrıkulu Ekonomi ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı, Ümit Özdağ ise Dış İlişkilerden ve Türk Dünyasından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

- Kurultay tarihinde değişiklik yok

Alınan bilgiye göre Bahçeli, MYK toplantısında, seçim sonuçları ve sonrasındaki gelişmeleri de değerlendirdi.

Devlet Bahçeli, "bütün algı operasyonlarına rağmen MHP'nin dimdik ayakta olduğunu, 'parti içi muhalefet' yürütüyormuş gibi görünenlerin yaptıklarının hiçbir şey ifade etmeyeceğini" söyledi.

Bahçeli, 2018'deki kurultay tarihinde de bir değişikliğin yapılmayacağını, bu sürecin olağan şekilde işleyeceğini ifade etti.

YORUMLAR 15
  • ÜLKÜCÜ 8 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN ümit ÖZDAĞ ÜLKÜCÜLERİN sana vermiş olduğu sevgi ve saygıyı bitirdin,güvensizler kervanına sende katıldın.............
    Cevapla
  • elvan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman istifa edeceksin. Hicmi onur gurur yok sende?
    Cevapla
  • Ali Hatay 8 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel ya yorumlara bak neymis baraj altinda kalmamasida guzelmis arkadas mhp kendi fikrleini idiolojisini bu ulkede uygulamasinicin 12 yildir ilk defa bir firsat cikti ve elinin tersiyle yitti ilk defa sag oylari bolmekten baska bir ise yarayacakti ama onuda beceremedi bunu basari olarak gorenede suanki mhp yeda aciyorum ...
    Cevapla
  • Server Bedi 8 yıl önce Şikayet Et
    Sn: Bahçeli'ye Teşekkür etmek gerekir.Tüm Ülkücü camiayı bağrından kopardığı için.Başbakanlık hedefi olmayan siyasetçi niçin devam eder.Anlaşılması gerçekten zor.Başkalarının kuyularına su taşımak için mi
    Cevapla
  • bahadır yıldız 8 yıl önce Şikayet Et
    türkeş'in yerine geçen türkeşin gittiği yoldan giderse ne olacak.malum mazide yaşanmış bir ümit özdağ olayı var.bahçeli de formül de bitmez mağlubiyette bitmez.acaba bunları umursayan kaç mhp li var.kısaca bahçeliden masallara devam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler