Gökçek'ten sert tepki: Kesinlikle yalan!

Melih Gökçek, bu sabah saat 02.01’de kendi Twitter hesabından atılmış gibi gösterilen mesajın kesinlikle montaj ve yalan olduğunu belirtti.

Gökçek'ten sert tepki: Kesinlikle yalan!
Gökçek'ten sert tepki: Kesinlikle yalan!
GİRİŞ 11.01.2017 16:49 GÜNCELLEME 11.01.2017 16:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, sosyal platformlarda sık sık yaşanan gerçek dışı ve yalan paylaşımlara Başkan Gökçek adına atılmış bir tweet eklendiği belirtilerek, “Başkan Melih Gökçek’in hesabından atılmış gibi gösterilen ve art niyetli kişiler tarafından paylaşılan sözkonusu mesaja ilişkin Twitter hesabından açıklama yapan Başkan Gökçek, ‘Twitter’da bu mesajı bazı şerefsizler dolaştırmaya başlamış. Ben böyle bir tweet atmadım. Montaj bir tweet. Alçaklık para ile değil’ mesajını attı” denildi.

“MESAJI İLK ATAN KİŞİYİ ARAŞTIRIYORUM"

Gökçek, mesajı ilk yayınlayan kişiyi kendisinin de araştırdığını, ancak konuya ilişkin bilgisi olanların da mutlaka bildirmesini istediğini kaydederek, “Bizim Cumhuriyet’le sorunumuz olmaz. CHP’yi sevmem ama yok olmasını istemem. Ama ıslah olmasını isterim. Bu tip provokasyonlara karnımız tok. Yapan ve bu ikaza rağmen yayanlar şerefsizdir” açıklamasını yaptı.

Gökçek, “Ayrıca bu tweet’i bilerek yayanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı ve tazminat davası açacağımı ihtaren bildiririm” sözleriyle mesajını tamamladı.

YORUMLAR 4
  • Beto 7 yıl önce Şikayet Et
    Twitter sayfalarini desifre etmek öyle bir kolay ki...bir bilseniz!!!
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    twiter da mesaj yazmaya şifre ile girilmiyormu? yoksa sahibi şifreyi başkalarınamı devretti? en yakın ihtimal fetö yapmıştır.
    Cevapla
  • Mete 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne şifresi, ne devretmesi? Resmi twitter hesabından böyle bir paylaşım yapılmamış zaten. Birileri twitter hesabından böyle bir paylaşım yapılmış gibi sahte bir görsel hazırlayıp serviş etmiş. Sizin gibi okuduğu haberi dahi anlamaktan aciz pek çok kişi de paylaşmış sahte tweeti. Olay bundan ibaret sevgili vatandaş. Ve evet, epeydir korkan, sinen pek çok FETÖ trolü de uyanıyor yavaş yavaş. Pek çok habere yapılan sistematik yorumlara baktığımızda görüyoruz bunu. Tehlikenin farkındayız...
    Cevapla
  • sutcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Melih gokcek ve oglu 15 Temmuz kahramanlarindandir onun icin algi yapiyorlar .baskan biz sana her konuda guveniyiruz.nokts.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!