Erdoğan sert konuştu: Kandil'le hayır diyenler...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da toplu açılış töreninde konuştu

Erdoğan sert konuştu: Kandil'le hayır diyenler...
Erdoğan sert konuştu: Kandil'le hayır diyenler...
GİRİŞ 18.02.2017 17:36 GÜNCELLEME 18.02.2017 19:35
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İşte o konuşmadan satır başları

"Bayrağımız için, vatanımız için ülkemizin geleceği için canlarını feda eden tüm Malatyalı şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Şehitlerimizin ailelerine, yakınlarına ve tüm Malatyalı kardeşlerime sabır ve başsağlığı diliyorum.

EL BAB'I DAEŞ'E DAR EDEN MEHMETÇİĞE SELAM OLSUN

Bu vesile ile başta TSK üst yönetimi olmak üzere eli tetikte, gözü ufukta yüreğinde vatan sevgisiyle nöbet tutan tüm güvenlik güçlerimize, emniyet teşkilatımıza şahsım milletim adına şükranlarımı ifade ediyorum. El Bab'ı DEAŞ'ın katil sürülerine dar eden kahraman Mehmetçikleri selamlıyorum. Onlar nasıl gece gündüz bu millet için, bu ülkenin istikbal ve istiklali için canlarını ortaya koyuyorsa biz de taş üstüne taş koymanın mücadelesini veriyorum.

MİLLETİMLE İFTİHAR EDİYORUM

Bugün yatırım bedeli 1 milyar 162 milyon liralık yani 1 katrilyon 162 trilyon liralık proje eser ve hizmetin resmi açılışını yapıyoruz. Ne mutlu Malatya'ya ne mutlu Malatyalılar'a. TOKİ 338 milyon liralık; yani 338 trilyon liralık yatırımla 3 bin 387 konutu, 32 dersliği bitirdi. Enerji Bakanlığımız trafo yenileme ve enerji iletim hatları çalışmalarını gerçekleştirdi. Ben milletimle gurur duyuyorum, milletimle iftihar ediyorum. Sizler istiklal marşımızın ruhunu kavradınız. 

KANDİL'LE HAYIR DİYENLER ONLARLA AYNI DEĞİL Mİ

Kişi başına milli geliri 3 bin 500 dolardan 11 bin dolara çıkardık. Nereden nereye? Başörtülü kızlarımızın üniversitelerde okuyamadığı bir Türkiye vardı. Ama ne oldu? Üniversitelerimiz başörtülü kızlarımıza açıldı mı? Emir Kandil'den geliyor. 'Hayır diyeceksiniz' diyorlar. Kandil 'hayır' diyor. Kandil'le beraber 'hayır' diyenler onlarla aynı değil mi? Bizim değerler sistemimizde kişi sevdikleriyle beraberdir.

ANA MUHALEFETİN BAŞI ANLAMAZ

2428 adet derslik inşa ettik. 800 yataklı bölge hastanesi yaptık. Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin inşaası sürüyor. 36 kilometre bölünmüş yolu olan Malatya'ya biz bu yolu 373 kilometreye çıkardık. İşte bunun için evet. Şimdi de 6 adet bölünmüş yol projemizin yapımı devam ediyor. Sivas-Malatya Hızlı Tren Projesi altyapı çalışması devam ediyor. Malatya-Elazığ Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkıyoruz. Malatya'nın refah düzeyi yükseldi. Malatyalı çiftçilerimize sadece geçen yıl 194 trilyon liraya tarımsal destek ödemesi yaptık. Kandil'deki ondan anlamaz ki! Onunla beraber hareket eden ondan anlamaz ki! Ana muhalefet de anlamıyor zaten! 

BİR YOL AYRIMINDAYIZ

Ana muhalefetin başındaki zatın SSK genel müdürü olduğu dönemde hastanelere sağlam gir hasta çıkardın. Hala eski Türkiye diyorlar. Allah nasip ettiği sürece hizmete devam edeceğiz. Ülke ve millet olarak yeni bir yol ayrımındayız. Türkiye daha önce başlayan Cumhuriyet tarihi boyunca hep bir sistem tartışması yaşamıştır. Tek parti  döneminde milletin iradesi sözkonusu değildir. O zaman CHP vardı. O dönemde siyasi partinin yani CHP'nin il başkanı valiydi. Bunlar bir de demokrasiyi konuşuyor. Bunların demokrasiyle alakası yok. Asıl diktatör bunlar. Bunlar bizim Cumhuriyet tarihimizi gölgelediler"

YORUMLAR 14
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    kimin ne dediği önemli değil.mesele kimin hayır dediğimi yoksa neye hayır dediğimi. hayırlı akşamlar
    Cevapla
  • Murat Sahin 7 yıl önce Şikayet Et
    referandumda görürsün milletin cevabini 60% cikinca
    Cevapla
  • Nevzat 7 yıl önce Şikayet Et
    Ana muhalefet herşeye muhalefet zaten ama sayın Bahçeli bu sefer akıllı ve doğru bir politika izlemiş ve Cumhurbaşkanımizin yanında yer alarak bir bakıma iktidar ortağı olmuştur partilileri de genel başkanlarına uymalı
    Cevapla
  • Yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet diyelim lakin neden bu idam yasasida değişmiyor ki o da bunlar la birlikte halka sorulsun ne kadar güzel olur.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Tabi ki kişi sevdiği ile beraberdir hem bu dünya da hem öbür dünya da biz de büyüklerimizi seven ile sevmeyeni ayıracak kadar akıl sahibiyiz ve ona göre davranacağız büyüklerimizden nefret edenleri iyi tanıyoruz Müslüman feraset ile bakar ve yanılmaz
    Cevapla
  • BİLAL 7 yıl önce Şikayet Et
    kenan evrenin darbe yasası saltanatının, bürokratik vesayetin, iş yapamayan koalisyonların, memleketin önüne takos olan ve proje yerine laf üreten işe yaramaz partilerin sonu gelsin diye kandilin baronları yok olsun diye referandum yapılıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak