Soylu'dan çarpıcı Kılıçdaroğlu açıklaması

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında konuşan Bakan Soylu, 'bunun FETÖ ile arasında bir ilişki var ama daha çözemedik, yakında bu işin kokusu çıkar inşallah' dedi.

Soylu'dan çarpıcı Kılıçdaroğlu açıklaması
Soylu'dan çarpıcı Kılıçdaroğlu açıklaması
GİRİŞ 08.03.2017 20:54 GÜNCELLEME 08.03.2017 20:56
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde vatandaşlara hitabına, kendilerine gösterilen ilgi ve verilen destek dolayısıyla teşekkür ederek başladı.

Türkiye'yi sistem değişikliğine götüren süreci anlatan Soylu, artık arkalarına dönüp bakmaktan yorulduklarını ifade etti. Soylu, Türkiye'nin her alanda gaza basıp gittiği dönemlerde önüne sorunlar çıkartıldığını vurgulayarak, "Bu sistem 2016'nın 15 Temmuz'unda da darbe üretti." diye konuştu.

ÇARPICI KILIÇDAROĞLU AÇIKLAMASI: YAKINDA KOKUSU ÇIKAR İNŞALLAH

Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Soylu, "Bunun FETÖ ile arasında bir ilişki var ama daha çözemedik, yakında bu işin kokusu çıkar inşallah" dedi.

Süleyman Soylu sözlerini şöyle sürdürdü:

"1960, 1980 darbesini, 28 Şubat'ı, 15 Temmuz'u kim yapmışsa aynıları şu anda ittifak içindeler. Onların derdi hep aynıdır ve hep aynı olacak. Böl, parçala, yönet, enerjini toprağa ver. Artık bu Türkiye geçti, yeni Türkiye şaha kalktı, 21. yüzyılın parlayan ülkesi olacak."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 28
  • Sayın Bakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunların Fetö ile bağlantıları doğrudan değildir.Grup toplantılarında yayınladıkları tapeler Amerikan Büyükelçiliği aracılığıyla bunlara ulaştırılmıştır.Kılıçdaroğlu elçiliğe ziyaret adı altında gittiğinde servis yapılmış, bazen de başkaları aracılığıyla bağlantı kurulmuştur.Fetöyü de Chp yönetim kadrosunu da kullanan Amerikan devletidir.
    Cevapla
  • eturk 7 yıl önce Şikayet Et
    uuu olaylar olaylar referanduma az zaman kala patlar bu olay :) bu bylock ci vekiller oy kullanmadan almanya ya kacarlar nasil olsa asıl memleketleri
    Cevapla
  • Cengiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Yaaa bunları anladık da bu refahcılar ne ayak..
    Cevapla
  • aslına bakarsan 7 yıl önce Şikayet Et
    ikinci erdoğan yolumuz açık olsun
    Cevapla
  • Salam 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Kemal devriş kılıçtaroglu ABD gezisi sırasında bir açıklama yaptı benim ülkemin bağımsızlığı ile kimse pazarlık yapamaz diye bu ne anlama geliyor cevabı içinde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu