Bahçeli'den YSK ve CHP açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'nin referandumun iptaline ilişkin başvuruyu ve başvurunun reddini sosyal medya hesabından değerlendirdi.

Bahçeli'den YSK ve CHP açıklaması
Bahçeli'den YSK ve CHP açıklaması
GİRİŞ 19.04.2017 19:29 GÜNCELLEME 19.04.2017 20:45
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

MHP lideri Bahçeli, CHP'nin referandumun iptaline ilişkin başvuruya sosyal paylaşım sitesinden, "16 Nisan halk oylamasını lekelemek isteyenler son şans ve kozlarını YSK’da denediler. Amma velakin bacadan girmek isterlerken kapıdan döndüler." dedi.

Bahçeli, Twitter'dan şu ifadeleri kullandı:

Meşhur bir atasözümüzdür: “Yenilen pehlivan güreşe doymaz.” Benim sözümdür: “Yese de doymayan, içse de dolmayan pehlivan olmaz.”

16 Nisan halk oylamasını lekelemek isteyenler son şans ve kozlarını YSK’da denediler. Amma velakin bacadan girmek isterlerken kapıdan döndüler.

16 Nisan’a mühürsüz seçim dediler. Tanımıyoruz dediler. Meşruiyetini tartıştılar. Ama kesin karar ve hükmü YSK verdi, bu bahsi kapadı.

Oysaki mühürlenmiş iradeleriyle,mil çekilmiş idrakleriyle milletimizin verdiği mesajı çarpıtmaya,çürütmeye kalktılar. Fakat olmadı, tutmadı.

Diyorum ki, Türk milleti 16 Nisan’da mührünü tam on ikiden vurmuş, siz daha neyin mühründen, neyin zarf ve pusulasından bahsediyorsunuz?

Kıdemli kaos uzmanları tezgahlarını başka yere açsın. Deneyimli kriz ustaları boşuna çırpınmasın; 16 Nisan bitmiş, sayfa kapanmıştır.

YORUMLAR 60
  • Herikli 7 yıl önce Şikayet Et
    Yeni anayasa MHP yi anahtar parti yapıyor .MHP nin desteklediği parti hükümet çoğunluğu sağlayacak ...Hayır oyu atan kandırılmıştır ..
    Cevapla
  • Mardin derik 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Devlet Bahçeli liderimiz TC cumhuriyeti Devletinin sigortası ülkücü olmaktan huzurluyum bu can feda olsun devletime
    Cevapla
  • SİVASLI 7 yıl önce Şikayet Et
    Devlet BAHÇELİ sergilediği duruşu , konuşmaları ve beyanatları ile bu Necip milletin ,devletin ve vatanın gerçek evladı olduğunu sergilemiştir ve sergileyememeye de devam etmektedir. Kendisine ve ekibine sonsuz teşekkürler
    Cevapla
  • üsame 1500 ladin 7 yıl önce Şikayet Et
    25 yıldır %25 geçemeyen chp her seçimde yenilen chp elbette referanduma bahane arayacaktır.bunların amacı bağcıyı dövmektir.bunlarda yalan çok fark 5 bin 10 bin olsa hadi tekrar seçim yapalım fark 1.500.000 birbuçuk milyon bunların gayesi çirkeflik biz 100 yıldır gelemeyiz ama gelenide istemeyiz anlayışı var bunlarda
    Cevapla
  • murtaza 7 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeliye ne vadettiler onu merakla bekliyorum
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli has vatan evladıdır, senherkesi kendin gibi mi zannediyosun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap