Gökçek'ten adaylık açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kayyum ve istifa iddialarının aslı astarı olmadığını söyledi.

Gökçek'ten adaylık açıklaması
Gökçek'ten adaylık açıklaması
GİRİŞ 20.05.2017 15:35 GÜNCELLEME 20.05.2017 16:38
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bir dönem daha aday olmak istediğini belirterek kayyum ve istifa iddialarının aslı astarı olmadığını, FETÖ’cülerin algı yönetimi yapmaya çalıştığını belirtti. 

Melih Gökçek, 16 radyonun ortak yayınında dinleyicilerden gelen soruları cevaplandırdı. Gökçek, bir süredir ortaya atılan, "Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum atandığı, kendisinin görevden alındığı yönündeki iddialara, "Aslı astarı yok, dimdik ayaktayız." cevabını verdi.

Başkentlilerin What’sApp uygulamasından gönderdiği tüm sorulara cevap veren Başkan Gökçek, ilk olarak, hakkında son zamanlarda sık sık ortaya atılan, Büyükşehir’e kayyum atandı, tutuklandı, görevden alındığı gibi iddiaların sorulması üzerine, Sevenimiz de var, sevmeyenimiz de var. Özellikle de bizden son derece rahatsız olanlar var. Bilhassa FETO’cular. Bunlar insanlarda tereddüt meydana getirmek, sosyal medyada ’acaba mı’ dedirtmekten keyif alıyorlar. Bir algı yönetimi yapmaya çalışıyorlar cevabını verdi.

Ortaya atılan bu iddialara ilişkin, ’Aslı yok astarı yok. Tutarsa tutar, tutmazsa tutmaz, milletin kafası bulansın, gerisi önemli değil’ değerlendirmesinde bulunan Başkan Gökçek, "Tabii bunları söylerken, bizim yakınımızda dolaşıp, bizi sevmeyenler de var. Onlar da bu işlere balıklama atlıyorlar. Bu tarz iftiralar, her dönemde, her seçimde, her yerde oluyor" dedi. Bu iftiraları atanlar arasında CHP’lilerin de bulunduğunu kaydeden Başkan Gökçek, 2 yerel seçim öncesinde de benzer iftiralarla kendisini karalamaya çalışan CHP’lilerin, bu iddialarını ispatlayamadıklarının altını çizdi.

ADAYLIK AÇIKLAMASI

Allah izin verirse bu Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanımızı Genel tekrar genel başkan seçeceğiz. Genel Başkanımız müsaade ederse, Rabbimiz müsaade ederse, İnşallah bir dönem daha belediye başkanlığına niyetliyim. Olur olmaz bunu Rabbim bilir. Ama benim halen de niyetim var.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 45
  • ahmet şeker 6 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim sen geçen dönem aday olabilmek için Sn. Erdoğan'ın peşinde 1 ay dolanmadın mı? bir defa son kez aday olmak istiyorum ondan sonra aktif siyaseti bırakırım demedin mi? mansur yavaş ile az farkla başkan olmadın mı? bu sefer de olursan korkarım ak parti senin yüzünden ankara yı kaybedecek.
    Cevapla
  • Gökcek başkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bırakma bizi senden iyisi yok
    Cevapla
  • Görele 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Gökçek ölene kadar bu işi yürütmek gerekir Bu memleket sizin gibilere çok ihtiyacı var lütfen.
    Cevapla
  • Angarali 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben sahsen ankarayi idare edebilecek bAska birini ggöremiyorum demekki o da göremedi ki bırakmıyor
    Cevapla
  • Ankaram 6 yıl önce Şikayet Et
    sayin gökçek vatandaş olarak adayliğınızı desteklemiyorum. Yapmiş oldugunuz atılımlar ve 15 temmuz ruhunda bir ve beraber olduğunuz için Allah razi olsun sizden. Ama eger önümüzdeki seçimlerde adaylığınızı koyarsaniz kaybedersiniz. Elmadag, yenimahalle, çankaya, bala dan oy alamazsiniz.
    Cevapla
  • kurtgil 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten orala hizmet yokki mamak bile son anda vagecti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!