Vekilin, Bakan'dan torpil isteği Sözcü'de

Sözcü Gazetesi'nden çarpıcı iddia. Gazete, Eski Bakanlardan Trabzon Milletvekili Faruk Özak'ın Dışişleri Bakanı Davutoğlu'na gönderdiği mektubu torpilin belgesi olarak yayınladı

Vekilin, Bakan'dan torpil isteği Sözcü'de
Vekilin, Bakan'dan torpil isteği Sözcü'de
GİRİŞ 28.11.2011 08:40 GÜNCELLEME 28.11.2011 08:40
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Sözcü Gazetesi, TBMM'deki tuhaf bir yazışmayı "torpilin belgesi" iddiasıyla manşetine taşıdı.

Gazete, eski Bakanlardan Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak'ın bir yakınının işe girişi için Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na gönderdiği Meclis antetli mektubu yayınladı.

Özak mektupta, Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği'nden mezun olan Halil Yeşil isimli yakının Dışişleri Bakanlığı Konsolosluk ve İhtisas Memurluğu sınavından 75 puan aldığını belirtiyor.

Özak, Halil Yeşil'in Dışişleri Bakanlığı'nda sözlü mülakata gireceğini de hatırlattıktan sonra, 02.11.2011 tarihli mektubunu, "Halil Yeşil ile ilginizi istirham ederim saygılar sunarım" sözleriyle noktalıyor.

kullan

Sözcü, Halil Yeşil'in ise KPSS'den 75 gibi düşük bir puan almasına rağmen Faruk Nafiz Özak'ın aracı olmasıyla Dışişleri'nde işe alındığını da ileri sürdü.

YORUMLAR 12
  • kerim genc 12 yıl önce Şikayet Et
    yusuf yıldırım. yusuf kardedım bu ıs neye benzıyor bılıyormusun askerlık yapmayan adamın askere gıtmeden once su kadar torerist vurucam sunu yapıcam bunu yapıcam demesı gıbı. Bazı gerceklerı ne yaparsan yap degıstıremessın emın ol sende gelsen basa baskasıda gelse bu ıs boyledır. Cunku sen yapmak ıstemesen bıle cevre aile es dost baskısından dolayı mecbur kalıyosun.
    Cevapla
  • ahmet okutan 12 yıl önce Şikayet Et
    HAKSIZLIK VE ADALETSİZLİK ZULÜMDÜR. Her yerde zulüm var
    Cevapla
  • suleyman d 12 yıl önce Şikayet Et
    BEN DE BU DIŞ İŞLERİ NEDEN ÇUVALLIYOR DİYORDUM.TORPİLLE ADAM ALIRSAN OLACAĞI BU!. Torpille gelen adamın bulacağı formül: ya "Sıfır sorun" olur ya da "kazan kazan" :)) Söyle bir düşünün: 'kazan kazan' yahut 'sıfır gol' mantığıyla maça çıkan bir takının galip gelmesi mümkün mü? En iyi ihtimal beraberlik :)
    Cevapla
  • defter silgi kalem 12 yıl önce Şikayet Et
    ????. onceki iktidar zamanlarinda da bunlar oluyordu evet ama akp biz kul hakkinin ne demek oldugunu biliyoruz dedi biz muslumaniz dedi iste bakin namaz kiliyoruz dedi turbani savunuyoruz dedi islama muslumana hatta tum dinlere saygiliyiz dedi demokratigiz dedi laikiz dediherkes bizim vatandasimizdir biz herkese esit davraniyoruz dedi ama kime ne adam hala diyorki onceki iktidar yapmiyormuydu evet yapiyordu ama akpnin yapmamasi gerekir ya gercekten bir torpil varsa ya orayi hak eden bir kisinin hakki gercekten yenmisse kul hakki ortadan kalkar mi onceki iktidarlarin yapmasi bu torpili mesru kilar mi hangi fikih kuralinda yazar bu kul hakkini bir sekilde mesru gostermek bir muslamana yakisir mi bunu neden yaziyorum onuda soyleleyim bende yarin bir kurumun mulakatina girecegim o sebeple bu kadar dolu ve ictenim cunku hala ve hala tek bir torpil bulamadim tek yardimcim Allah'tir
    Cevapla
  • Yusuf Yıldırım 12 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH BU ULKEYI KORUSUN... Su yorumlari gorunce ayni havayi bile solumaktan hicap duyuyorum !! yaziklar olsun yaziklar olsun su saatten sonra benim sahsen bu toplumdan hic bir beklentim kalmamistir.!! vay canina yahu !! " ne varmis baskalarida yapmismis" pes tek kelime pes.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama