Muharrem İnce'yi zorda bırakacak iddianın belgesi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce arasındaki 'cinsel taciz' polemiği farklı bir boyut kazandı. İddiaya göre İnce ile taciz ettiği iddia edilen kadın arasında bir taahhütname imzalanmış.

Muharrem İnce'yi zorda bırakacak iddianın belgesi
Muharrem İnce'yi zorda bırakacak iddianın belgesi
GİRİŞ 22.11.2012 07:45 GÜNCELLEME 22.11.2012 18:04
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

İnce, kendisi hakkında savcılığa şikâyette bulunan Fatma B.'ye şikâyetini geri alması için yargılama ve avukatlık masraflarını karşılama taahhüdünde bulundu.

Zaman'da yer alan habere göre, şikayetçi tarafın bunu kabul etmesi üzerine de 8 bin 500 liralık taahhütname imzalandı. 16 Nisan 2012 tarihli taahhütnamenin altında İnce'nin vekili sıfatıyla avukatı Haluk Pekşen'in imzası bulunuyor. Taahhütnamede şu ifadeler yer alıyor:

“Fatma B. ile Muharrem İnce arasında akdolunan 16.04.2012 günlü sulh ve ibra sözleşmesi gereğince, sözleşmenin taraflarından Fatma B.'nin bugüne kadar katlanmak durumunda kaldığı tüm yargılama giderleri ve avukatlık vekalet ücreti olarak toplam 8 bin 500 TL'yi, 23.04.2012 günü Fatma B.'ye ödemeyi kabul ve taahhüt ederim.”

Bu taahhütname gereği Fatma B. için bankaya 4 bin TL yatırılıyor. Banka dekontuna göre Fatma B., bu parayı çekiyor. Ancak paranın geri kalanı İnce tarafından ödenmiyor. Bu yüzden Fatma B. şikâyetini geri çekmiyor.

HABERDE GEÇEN İMZALI BELGEYİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

YORUMLAR 32
  • redirect 11 yıl önce Şikayet Et
    yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. kainan tabi herşey size mübah. müslümanın vur sırtına al lokmasını deme ? yok öle bi dünya. bu adam hem devlet işinde olacak hem milleti temsil edecek hemde milletinin kadınını taciz edicek. bi gidin işinize her b.ka kılıf uydurmayıda iyi biliyorusunuz.
    Cevapla
  • hakan birinci 11 yıl önce Şikayet Et
    yakinda sinamalarda.... aski memnu muharremin yolu
    Cevapla
  • KainaN 11 yıl önce Şikayet Et
    tarafsız medya. sözde ilerı demokrası,ılımlı müslümümanlar tarafsız medya habere bak. kur'an desen bunlarla alakası yok gıybet hat safahada mılletın ayıbını cıkarır vasra tabı, çıkarlarını dinin ustunde tutan abd muteefıklerının demokrası anlayısı bu ıste. sonra dogan medyasına vs laf atarlar.onlardan bır farkınız ne yazıkki kalmadı.onlar en azından arasıra hukumetın yanlışlarını bazen cıkarırlardır.sızde padısahım cok yasa yasasın bıze para ve cıkar kazandıran hukumetler sorsan musluman mısın gunde 20 rekat kılıyorum derler.:)
    Cevapla
  • Sabit Kal 11 yıl önce Şikayet Et
    dil ile uckur. muharrem ınce yolcu, cok sükür :) özrü kabahatinden, dili beyninden uzun adam. zaten bagirip cagirmakla, saga sola satasip durmakla siyasi ahlaka yeterki kadar zarar veriyordun. artik uzaktan istedigin gibi bagirir cagirirsin. hayatinin özeti: hayatinda hic cekmedi, dilinden cektigi kadar. not: elbetteki siyasette konusmak, elestirmek, savunmak, anlatmak serbesttir ve olmali. ancak hakaret, küfürlü feryadi figanlar, döner dolasir, sahibini bulur. artik sende koyun otlatirsin muharrem. bu ay sana pekde hayirli gelmedi galiba .
    Cevapla
  • M/Y 11 yıl önce Şikayet Et
    bulgurun taşlıysa,. siyasetçi olup ahkam kesmeyeceksin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'