Şarkıcılara özel YouTube

Müzikle ilgilenen amatörlerin kariyerlerini geliştirmelerinde yardımcı olacak yeni YouTube (YouTube for Artists) yakında hayata geçiriliyor.

Şarkıcılara özel YouTube
Şarkıcılara özel YouTube
GİRİŞ 17.03.2015 11:10 GÜNCELLEME 17.03.2015 11:10

YouTube'da paylaştığı videolarla ünlü olan çok sayıda isim var. Bunlar arasında basit gitar kayıtları ya da amatör kliplerle başlayıp günümüzde milyonlara hitap eden şarkıcılar var. YouTube, yeni uygulaması 'YouTube for Artists' ile artık genç yeteneklere daha fazla yardımcı olacak, onlara kariyer basamaklarını tırmanmaları yolunda destek çıkacak.

Detayları henüz tam olarak paylaşılmayan uygulama, gelecek vaat eden müzisyenlerin konserleri ya da küçük bir kanalda dahi olsa çıkacakları bir radyo programı, vb. hakkında kendi YouTube sayfalarında bilgiler paylaşabilmeleri, algoritmik olarak kendilerini dinleyebilecek kimselere önerebilmeleri gibi özellikler içerecek. Ayrıca YouTube, başarılı olan ve yüksek izlenme sayılarına erişen şarkıcıların kanalları ve videolarının tanıtımlarına yardımcı olacak.

Temelde bir dizi yeni araçla zenginleştirilmiş bir YouTube kullanıcı kanalı deneyimi sunacağa benzeyen YouTube for Artists'ın kısa zaman içinde kullanıma sunulması bekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!