En sevilmeyen özelliğini kaldırıyor

Facebook üçüncü parti oyun ve uygulama davetlerinin durdurulacağını duyurdu

En sevilmeyen özelliğini kaldırıyor
En sevilmeyen özelliğini kaldırıyor
GİRİŞ 17.11.2017 11:09 GÜNCELLEME 17.11.2017 14:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

FarmVille ve Bejeweled gibi oyunları oynayanların Facebook'taki arkadaşlarına sık sık gönderdikleri oyun ve uygulama davetleri en nihayetinde tarih oluyor. Birçok kullanıcının hâlihazırda engellediği bu davetler, bir zamanlar Facebook’un büyüme stratejisinde kritik bir rol oynuyordu.

Facebook üzerinden oynanan oyunların ve kullanılan uygulamaların davetleri birden kesilmeyecek. Facebook ekibi, bu özelliği kademeli olarak azaltacaklarını ve 6 Şubat 2018 tarihinde tamamen bitirileceğini belirtti. Bu tarihten itibaren, arkadaşlarınızın hasatlarını sulamanız için ya da can kazanmak için size davetler gönderemeyecekler.

 

Facebook aynı zamanda, web sayfalarına ve uygulamalara eklenen ‘Beğen’ tuşunu da kaldırıyor. Bir Facebook içeriğini beğenmek için artık sosyal ağa girmek zorunlu olacak.

Sosyal ağ iki özelliğin daha tarihe karışacağını duyurdu. İnsanları arkadaş olarak eklemeden takip etmeye olanak tanıyan Takip Et tuşu ve Facebook yorumlarının farklı sitelerde görüntülenmesini sağlayan aynalama özelliği de kullanım dışı bırakılıyor.

YORUMLAR 1
  • Abdullah64 6 yıl önce Şikayet Et
    Takip et özelliği saçma olmuş.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı