Dergilerin Mart sayılarında neler var?

Her ay elimize ulaşan dergileri mercek altına almaya devam ediyoruz. Dergilerin Şubat ayı sayıları da dolu dolu. Türk Edebiyatı, NTV Tarih, Mostar, Gezgin ve daha birçok dergiyi inceledik…

Dergilerin Mart sayılarında neler var?
Dergilerin Mart sayılarında neler var?
GİRİŞ 18.03.2011 17:06 GÜNCELLEME 18.03.2011 17:06
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Haber 7′ye bu ay ulaştırılan dergiler yine dopdolu ve ilgilisinin kaçırsa üzüleceği konuları içeriyor.

Mart ayı dergilerinde neler olduğunu, Yunus Emre Tozal inceledi ve içeriklerine göre sizlere kapaklarıyla birlikte sunuyoruz. Edebiyattan sanata, tarihten spora, çocuktan gençliğe, turizmden siyasete 40 dergiyi sizin için mercek altına aldık.

DERGİLERİN KAPAK VE İÇERİKLERİNİ GÖRMEK İÇİN BU LİNKİ KULLANABİLİRSİNİZ

Not: Bu haberde yer almak isteyen dergiler, her ayın 10’una kadar yeni sayılarını Haber 7′ye “Otakçılar Caddesi No: 78 Eyüp / İSTANBUL” adresine dergi yollayıp, basın bültenlerini ayrıca Yunus Emre Tozal adına: tenkafesi@gmail.com gönderebilirler. Sadece mail ile bildirilip, Haber7.com’a yollanmayan dergiler tanıtılmayacaktır.

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 12
  • turgut öztan 13 yıl önce Şikayet Et
    GENÇ DERGİ YOLA DEVAM. Herkes veriyor bir demeç hak ve doğru yoldan arılmıyan bütün dergileri seç okunmalıdır bu dergide adı genç Çanakkaledeki şehitlerimiz genç ve şehit dedelerimiz genç yalnışlıklardan vazgeç hak ve doğru dosdoğru yol seç.( Doğru Dosdoğru çalışan hizmet eden bütün mümin kardeşlerime teşekkürederim.Turgut Öztan.
    Cevapla
  • demokrat 13 yıl önce Şikayet Et
    Somuncu Baba Erzuruma özel. Erzurum özel sayısı ile Somuncu Baba Dergisi göz dolduruyor. Haber 7 çok teşekkürler bu özel çalışma için.
    Cevapla
  • ömer faruk tosun 13 yıl önce Şikayet Et
    ........ mostar ve semerkantı tavsiye ederim
    Cevapla
  • BAYRAM 13 yıl önce Şikayet Et
    yenidünya dergisi. Yeni Dünya Dergisi olarak yaşadığımız coğrafyaya duyarlı olmanın bize yüklediği aziz sorumluluk ve içinde bulunduğumuz çağın tanığı olmamız gerekliliğinin bilinci içinde sizleri bitimsiz bir muhabbetle selamlıyoruz.. Yine dolu dolu bir dergi ile karşınızdayız. Mart sayımızda sıcak Ortadoğu gündemini sayfalarımıza taşıdık. Bu önemli tanıklığa sağlam kalemlerin meş&8217alesiyle ışık tutmaya çalıştık. Bu konuda da değerli isimler kıymetli görüşlerini paylaştı bizimle.
    Cevapla
  • saryalar 13 yıl önce Şikayet Et
    ilim kültür edebiyat tasavvuf. bu konuları tam manasıyla işleyen tek dergi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!