İbrahim Erdoğan Vuslat TV'ye konuk oldu

Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan Malatya Birinci Kitap Fuarı etkinliği kapsamında Vuslat TV'ye konuk oldu. Erdoğan programda şunları söyledi:

İbrahim Erdoğan Vuslat TV'ye konuk oldu
İbrahim Erdoğan Vuslat TV'ye konuk oldu
GİRİŞ 01.05.2012 17:18 GÜNCELLEME 01.05.2012 17:18

Guinness Kitap Okuma Rekoru sahibi Malatya, ilk kez düzenlediği kitap fuarında rekor katılımla bugün kapılarını açtı. Haber 7 de fuarın basın sponsorları arasındaydı.

Haber 7, Radyo 7 ve Ülke TV'nin basın sponsoru olarak destek verdiği Malatya Kitap Fuarı, bugün kapılarını açtı. Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, etkinlikler kapsamında Malatya'da Vuslat TV'ye konuk oldu.

Erdoğan daha önce Malatya ziyaretleri yaptığını ama son yıllarda Malatya'da büyük bir değişim olduğunu söyledi. Kitap fuarına Haber 7 olarak sponsor olduklarını ifade eden Erdoğan, fuarın çok iyi bir organizasyon olduğunu belirterek emeği geçen bütün yöneticilere teşekkür etti.

Malatya'daki konaklama olanaklarının da çok geliştiğini ifade eden Erdoğan Malatya'nın son dönemdeki etkilerinin hızla arttığını ve Doğu'ya açılan bir kapı olduğununun da altını çizdi.

Malatya tarihine bakıldığında Türkiye'nin önemli şehirlerinden biri olduğunu, devamlı olarak üst düzey bürokrat çıkardığını belirten Erdoağan, Malatya'nın turizm, kültür ve sosyal belediyecilikde de sınırlarını aştığını ve batıdaki şehirlerle aynı seviyeye geldiğine işaret etii. Fuarda 18-40 yaş arasındaki kişilerin ağırlıklı olduğunu ve saatler süren organizasyonda insanların fuara sığmadığını ve çok yoğun bir katılım olduğunu da belirtti.

Haber 7'nin yazarları arasında yer alan yazarlarında fuarda kitaplarını imzaladığını belirten Erdoğan, Ülke TV programcılarından Turgay Güler'in de fuarda büyük ilgi gördüğünün altını çizdi. Fuarda yazarlara çok fazla ilgi olduğunu ve okuyucuların yazarlarla uzun süren sohbetlerinin olduğunun altını çizen Erdoğan özellikle il valisi ve belediye başkanının da çok özverili çalışmalar yaptığını söyledi. Malatya'nın büyükşehir olması gerektiğini de açıklayan Erdoğan Malatya'nın her yönüyle büyükşehir olması gerektiğini söyledi. 

Haber 7'nin 10. yılına yaklaştığını ve editörlerinin özveriyle çalıştığını ve ilkelerinden taviz vermediklerinin altını çizen Erdoğan, Malatyalı okuyucuların Haber 7'ye çok ilgi gösterdiğini ve en çok okur çeken şehirlerden biri olduğunu açıkladı. Yazar kadrosunun çok iyi olduğunu ve yakın zamanda yazılım ve tasarım değişikliğiyle yepyeni bir yüzle okuyucuların karşısında olacaklarının müjdesini verdi.

Televizyon yayıncılığının kolay olduğunu ama yazılı basının çok zorlanağını ifade eden Erdoğan aynı zamanda görüntülü haberciliğinde yakın zamanda daha aktif kullanılacağını açıkladı. Haber 7'nin sadece reklam almak için kurulmadığına vurgu yapan Erdoğan, Haber 7'de en çok hangi haberlerin ilgi gördüğünü çok iyi takip ettiklerini ifade etti.

Sitede en çok spor, kadın-aile, siyaset, sağlık ve foto galeri bölümlerinin çok takip edildiğini açıklayan Erdoğan bu alanda çalışan meslektaşlarına öğüt olarak objektif olmak, haberi yorumsuz vermek ve herkese açık olmak gerektiğini vurguladı. 

Malatya'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu, Malatya'nın kadim bir şehir olduğunu vurgulayan Erdoğan, Malatya'ya tekrar geleceğine vurgu yaparak tüm Malatyalılara teşekkür etti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!