Ufak Tefek Cinayetler 8.bölüm! Ufak Tefek Cinayetler son bölüm Star TV!

Star TV ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, 8.nefes kesen bölümüyle 12 Aralık Salı günü ekranlara taşındı. Her hafta ayrı bir heyecana sahne olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 8.bölümünde neler yaşandı? İşte, Ufak Tefek Cinayetler son bölüm Kanal D giriş sayfası...

Ufak Tefek Cinayetler 8.bölüm! Ufak Tefek Cinayetler son bölüm Star TV!
Ufak Tefek Cinayetler 8.bölüm! Ufak Tefek Cinayetler son bölüm Star TV!
GİRİŞ 18.12.2017 09:54 GÜNCELLEME 18.12.2017 10:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yayınlandığı günden beridir izleyici kitlesini ekrana kilitleyen Ufak Tefek Cinayetler dizisi bu akşam da dopdolu gelişmelerle izleyicilerin karşısına geçti. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yayınlanan son bölümünde, Taylan’ı yanına alarak çekilen fotoğraflarla ilgili açıklama yapan Pelin, Oya ile Serhan arasında bir ilişki olduğunu açıkladı. Pelin’in açıklamaları sonrasında büyük şaşkınlık yaşayan Taylan ise Ufak Tefek Cinayetler’in 8. Bölümünde soluğu Serhan’ın yanında aldı. Pelin'in yaptığı açıklamalar Serhan'ı zor duruma düşürmüştü. Oya’yı gizli gizli takip eden Pelin, Serhan’la birlikte olduğu anlarda hemen fotoğraf makinasına sarılmış ve o anları görüntülemişti.

İŞTE, UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM STAR TV!

ufak tefek cinayetler

UFAK TEFEK CİNAYETLER 8.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarmaşık fena karıştı. Merve, Oya'nın Taylan'la; Pelin ise, Serhan'la olduğunu düşünüyordu. Manikürcü ajanın getirdiği kol düğmesi kimin? Serhan'ın mı yoksa Taylan'ın mı? İkisinde de aynı takımdan var, iki kadının da hayatı alt üst olabilir. İkisinin de kocasını kaptırmamak için yapmayacağı şey yok. Kazan kaynıyor! Peki bundan sonra ne olacak? Aşk ve ahlak arasında sıkışıp kalan Oya’yı neler bekliyor? Tüm gücünü kocalarından alan kadınların muhiti Sarmaşık’ta, Oya bekar bir kadın olarak yerini nasıl muhafaza edecek?

Arzu cephesindeyse boşanmaya sayılı gün kaldı. Evi Arzu’ya kaptırmış olmayı hazmedemeyen Burcu, Sarmaşık’tan bir ev seçiyor kendine. İşte başarılı olmak için canla başla çalışan Arzu, eski kocası Mehmet ve onun metresi Burcu’yla komşu mu olacak?

Oya ve Serhan ikilisi dönülmez bir noktaya geldi. Aşıklar bir karar vermek zorunda. Bundan sonra kendilerini kandırmaları mümkün değil. İmkansız ama inkar edilemeyecek denli hakiki bir aşk onlarınki… Bir o kadar da zor. Bu aşk onları da değiştirecek mi, asla yapmam dedikleri şeyleri yapacaklar mı?

YORUMLAR 1
  • viyana 6 yıl önce Şikayet Et
    boşuna beklemeyin 1ci fragman cuma akşamı 2 fragman pazarları yayınlanır. UTC farkı;)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar