Savaşçı 26.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı son bölümde neler oldu?

Savaşçı, 17 Aralık pazar günü Fox TV ekranlarına gelen 25.bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitledi. Savaşçı dizisinin heyecan ve aksiyon dolu son bölümü sonrasında 26.bölüm fragmanı sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Savaşçı 26.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 26.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı son bölümde neler oldu?
Savaşçı 26.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı son bölümde neler oldu?
GİRİŞ 18.12.2017 21:08 GÜNCELLEME 18.12.2017 21:09

Fox TV ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenilen dizisi Savaşçı, bu hafta nefes kesen bir bölümle izleyicilerin karşısına geçti. Savaşçı dizisinin son bölümünde, Albay Kopuz'un ABD askerine attığı tokat diziye damgasını vurdu. Bununla birlikte 25.yeni bölümde Yüzbaşı Bozok'un, Bozkurt'u kurtarmak için canı pahasına mücadele etmesi izleyicilere heyecan ve aksiyon dolu dakikalar yaşattı. Kağan ve Yörük Haydar, gördükleri işkencelere rağmen ayakta kalmayı başardılar ve izleyenlere Türk askerinin gücünü ve azmini bir kez daha gösterdiler. Savaşçı dizisinin ekranlara taşınan 25.bölümü sonrasında 26.bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başladı. Peki, Savaşçı dizisinin 26.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SAVAŞÇI 26.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Savaşçı dizisinin 26.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, ancak yeni fragman yayınlanır yayınlanmaz haberin içeriğine ekleyeceğiz.

SAVAŞÇI

SAVAŞÇI 26.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Savaşçı dizisi, 24 Aralık Pazar günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

SAVAŞÇI DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yüzbaşı Kağan ve Yüzbaşı Haydar’ı Temo’nun elinden kurtarmak için harekete geçen Albay Kopuz, bölgeden gelen her istihbaratı değerlendirir. Kağan ve Yörük Haydar ise gördükleri işkencelere rağmen ayakta kalmayı başarırlar. Bu arada Temo’ya yapılan beklenmedik bir teklif, Haydar ve Kağan’ın akibetini belirleyecek ve bu “İki Deli Kurt” yaşamla ölüm arasındaki ince çizgide yine sırt sırta savaşacaktır. Kopuz Albay ve Kılıç Timi buldukları bir ipucuyla, hızla Kağan ve Haydar’a ulaşmaya çalışırken, zamana karşı yarışırlar.

Pia’nın restoranına gelen Kırlangıç Paşa’nın Albay Kopuz’la ilgili söylediği bir söz Pia’nın dikkatinden kaçmaz. Diğer tarafta ise bohça hazırlayan Selver, Hatice ve Yıldız birlikte Aslı’ya gider. Bohçaya herkesten çok yorum yapan Kubilay, yine Aslı’yı çileden çıkarmayı başarır.

SAVAŞÇI DİZİSİ BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Temo’yu ortadan kaldırmaya kararlı olan Albay Kopuz, gelen en küçük istihbaratı dahi değerlendirir. Temo ise bağlantılı olduğu diğer terör örgütleriyle yeni bir oluşum için hazırlıklarını sürdürürken, Kılıç Timi’ni alt etmenin yollarını arar. Bu arada karargaha Yüzbaşı Haydar’la ilgili gelen bilgi herkesi endişelendirir. Yörük Haydar’ın intikam peşine düşeceğini anlayan Albay Kopuz, Kağan’ı onu durdurması için görevlendirir. Kağan ve Aslı’nın söz merasimi için süren hazırlıkları ise sonunda biter. Kızı Albay Kopuz isteyecektir, kimden isteyeceği ise tam bir sürprizdir...

SAVAŞÇI DİZİSİNİN KONUSU

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi...

Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır.

Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.

İlgili resim

SAVAŞÇI DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok), Yıldız Çağrı Atiksoy (Aslı Özkaynak), Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz), Fırat Albayram (Üsteğmen Serdar Türkmen), Burç Kümbetlioğlu (Başçavuş Bayram Bayat), Alican Albayrak (Teğmen Murat Gündoğdu), Uğur Biçer (Üstçavuş Emre Durmuş), Bahadır Vatanoğlu (Astsubay Galip Aygün), Hakan Dinçkol (Başçavuş Turan Hüseyinoğlu), Nazan Diper (Selver Bozok), Doğan Bayraktar (Üstçavuş Selçuk Yenilmez), Onur Özaydın (Kubilay Ketenci), Zeynep Elçin (Yıldız Bozok), Alp Öyken (Emekli General Mehmet Arif Kılangıç), Yeliz Akkaya (Hatice Bayat), Ercüment Fidan (Tepegöz Zülküf Keskin), Zeki Ocak (Sami Çelik), Münire Apaydın (Handan Hemşire), Ali Tarık Fındık (Uzman Çavuş İlyas), Necmettin Çobanoğlu (Necati Türkmen), Atakan Işıktutan (Üsteğmen Muhabere ), Berk Bulmuş (1.Uzman Erbaş), Serhat Nalbantoğlu (General), Yıldırım Gücük (Ruhi), Fırat Şahin (Merdan Keskin), Yiğit Anıl Dinkçi (General Emir Astsubay)

İlgili resim

SAVAŞÇI DİZİSİ İLE İLGİLİ BİLGİLER...

YAPIM: LİMON FİLM

YAPIMCI: HAYRİ ASLAN

YÖNETMEN: VOLKAN KOCATÜRK

SENARYO: SÜLEYMAN ÇOBANOĞLU

2. YÖNETMEN: MİRSAD HEROVİCÖZLEM KOZA

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: METİN TURGUÇ

GENEL KOORDİNATOR: FARUK UÇAN

YAPIM KOORDİNATÖRÜ: SERCAN TEVS

MÜZİK: ALPAY GÖLTEKİN-ZEYNEP ALASYA

SAVAŞÇI OYUNCU KADROSU ile ilgili görsel sonucu

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması