Yaşamayanlar ne zaman başlıyor? Vampir dizisi Yaşamayanlar ilk fragmanı...

Yaşamayanlar ilk fragmanı ile dikkatleri üzerinde çekti. İlk Türk vampir dizisi Yaşamayanlar gerek konusu gerekse de oyuncuları ile merakları daha da artırdı. Peki, bir internet dizisi olarak yayınlanacak Yaşamayanlar dizisi ne zaman başlıyor? Sevilen isimlerin vampir hallerini izleyeceğimiz Yaşamayanlar dizisi oyuncuları kimlerdir?

Yaşamayanlar ne zaman başlıyor?  Vampir dizisi Yaşamayanlar ilk fragmanı...
Yaşamayanlar ne zaman başlıyor? Vampir dizisi Yaşamayanlar ilk fragmanı...
GİRİŞ 06.08.2018 13:30 GÜNCELLEME 06.08.2018 13:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Blu TV'de yayınlanacak olan ilk Türk vampir dizisi Yaşamayanlar ilk fragmanı ile seyircisini şimdiden kendine odakladı. Başrollerini Kerem Bursin, Elçin Sangu, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç gibi isimlerin paylaştığı Yaşamayanlar dizisi yayın tarihi merak konusu oldu. Peki, Yaşamayanlar dizisi ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? Yönetmenliğini Alphan Eşeli'nin üstlendiği ve senaryosunu ise Şamil Yılmaz'ın kaleme aldığı Yaşamayanlar dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte, Türk yapımı vampir dizisi Yaşamayanlar ilk bölüm fragmanı...

YAŞAMAYANLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

 

 

Elçin Sangu, Kerem Bursin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç'in başrolü paylaşacağı Yaşamayanların hikayesi İstanbul'da geçiyor. Merakla beklenen vampir dizisi Yaşamayanlar yayın tarihi henüz kesinleşmedi. Çok yakında başlığı ile servis edilen fragman sonrasında yayın tarihi merakla bekleniyor. Yaşamayanlar ilk bölüm tarihi kesinleştiği vakit detaylar haberimizdeki yerini alacaktır. 

YAŞAMAYANLAR İLK BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

YAŞAMAYANLAR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Mia, kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi öldürüp yeniden insan olmak için İstanbul’a gelir.  Fakat kadim şehir İstanbul’un onun için başka planları vardır. Mia kendisini iyiyle kötünün, aşkla nefretin, yaşamla ölümün birbirlerine dönüştüğü soluk soluğa bir hikayenin tam merkezinde bulur. Bu hikayede ona eşlik edenlerse karanlık ve çekici Karmen, geçmişinde büyük bir sır barındıran savaşçı Numel ve İstanbul’un kenar mahallelerinde vampirlere karşı direnen avcılardır. Hepsinden de önemlisi, insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Mia'nın en büyük sınavı ise büyük savaş başladığında kimin tarafında savaşacağıdır.

YAŞAMAYANLAR OYUNCU KADROSU

Elçin Sangu (Mia)

Kerem Bursin (Dmitry)

Birkan Sokullu (Numel)

Selma Ergeç (Karmen)

Efecan Şenolsun (Sercan)

Nilperi Şahinkaya (Melisa)

Türkü Turan (Zehra)

İpek Tenolcay (Mari)

Oral Özer (Yavuz)

Elit İşcan (Ayşe)

Edip Tepeli (Şişman)

Hazal Türesan (Yisa)

Selahattin Ergün (Selo)

Erdeniz Kurucan (Turgut)

YORUMLAR 1
  • zeynep 5 yıl önce Şikayet Et
    Konusunu beğendim oyuncular harika bi an önce başlasın artık.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar