Payitaht Abdülhamid 56.bölüm fragmanı: Hanedanlığı bitirecek savaş...

TRT 1 ekranlarında tarihi güçlü bir şekilde izleyici kitlesine aktaran Payitaht Abdülhamid 55.bölümüyle yeni yayın dönemindeki vazgeçilmez yerini aldı. Payitaht Abdülhamid son bölümde; Osmanlı'nın çöküşünü hazırlayacak hain planlar kuruldu. Mühim gelişmelerin aktarıldığı Payitaht Abdülhamid 56.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 10.10.2018 22:24 GÜNCELLEME 10.10.2018 22:25

Yeni sezona oyuncu kadrosunu zenginleştirerek hızlı bir başlangıç yapan Payitaht Abdülhamid 55.bölümüyle, 5 Ekim Cuma tarihinde TRT ekranlarında seyircisini unutulmaz sahneleriyle ağırladı. Yeni yayın döneminde de ekran macerasına kaldığı yerden devam eden ve izleyici kitlesini bambaşka sürprizleriyle karşılayan Payitaht Abdülhamid son bölümde; ezeli düşmanlar yeni bir dünya kurma girişimi gerçekleştirme hedefiyle hareket ederek, Osmanlı'nın sonunu hazırlayacak hain tuzaklar hazırlamaya yeltendi. Öte yandan ekonomik nizamın firavunları, dünyayı değiştirmek ve eski olan her şeyi yıkmak için bir araya gelerek Osmanlı için tehdit unsuru oluşturdu. Osmanlı Devleti'nin parçalanması için alçakça eylemlerine başlayan düşmanlar, 2.Abdülhamid'e sözde dostane teklif sunarak tahttan çekilmesini istedi. Tüm bunların yanı sıra 2.Abdülhamid'in, Halil Halid'e yerine getirmesi gereken önemli vazifesini açıkladığı ve sahip oldukları vatanın topraklarını kimsenin koparamayacağı hususunda büyük bir kararlılıkla ant içtiği Payitaht Abdülhamid 56.bölüm fragmanı yayınlandı. 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 56.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yeni sezonda (ikinci sezon) oyuncu kadrosuna yepyeni oyuncuların transfer olduğu ve yönetmen koltuğunda ise genç ve ödüllü bir yönetmen olan Emre Konuk'un yer alacağı Payitaht Abdülhamid 56.bölüm fragmanı yayınlandı. 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 56.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu; Bülent İnal, Saygın Soysal, Hakan Boyav, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Can Sipahi, Ezgi Eyüboğlu, Selen Öztürk ve Gözde Kaya gibi güçlü isimlerin oluşturduğu Payitaht Abdülhamid 56.bölümüyle 12 Ekim Cuma tarihinde TRT 1 ekranlarında seyircisini ağırlayacak.

payitaht abdülhamidPAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Payitaht Abdülhamid son bölümde; Sarayda, yaşanan son vahim hadisenin yaraları sarılmaya çalışılmakta, Fehim Paşa’nın ölümünün yası tutulmaktadır. Abdülhamid, Parvus’un İngiltere’de zindana atılmasını sağlamıştır. Şimdi de bu planın ortağı Crowly, Mısır’da saklandığı yerde bulunup cezalandırılacaktır. Abdülhamid, bu amaçla Payitaht’ta adı efsane olmuş, sıra dışı bir hafiyesini görevlendirir: Halil Halid!

payitaht abdülhamid

Bidar Sultan, başına gelenlerin etkisinden bir türlü sıyrılamaz. Üstelik kaza gününe dair hatırladığı şeylere kimseyi inandıramamaktadır. Seniha Sultan ise Handan’ın büyük sırrını öğrenir. Naime, sarayda yeni görevlendirilecek Zeynep hemşireden, onu dehşete düşürecek bir istekte bulunur. Haremde büyük fırtınalar kopmak üzeredir.

Halil Halid ona kurulan büyük tuzağa rağmen, görevini başarmaya çalışırken, aynı anda Mısır’da yapılan büyük toplantıda kimler Osmanlı’nın kaderini çizmeye çalışmaktadır? Abdülhamid bu büyük tertip karşısında ne yapacaktır?

payitaht abdülhamid

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt