Çarpışma 5.bölüm 2.fragmanı: Veli, Zeynep'e son kez fırsat tanıyor...

Çarpışma 4.son bölümde; Kerem yeniden ceza evine mahkum edilmesiyle elem ve ızdırap veren eski günlerine geri dönse de, yaşam savaşına devam etti. Çarpışma son bölümde; Yakup'un yaptığı şantaj sonucunda Demir ve Belma için çember giderek daralmaya başlayarak telaşa kapıldılar. İşte, Çarpışma 5.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 20.12.2018 10:23 GÜNCELLEME 20.12.2018 10:24

Show TV ekranlarının en çok konuşulan kaliteli dizi projelerinden Çarpışma 4.son bölümde; Cemre'yi kazara bıçaklayan ve Kadir tarafından yakalanan Kerem, tekrardan hapishaneye sevk edilmesiyle acı ve kederi en dibine kadar yaşadığı eski zamanlarına geri döndü. Çarpışma son bölümde; Ceza evinde zorlu koşullara aldırmaksızın hayat mücadelesini sürdürmeye devam eden Kerem, kendisini ziyarete gelen Cemre'ye soygun gecesine dair çarpıcı bilgiler aktardı. Zeynep ise kızı Aylin'i her yerde didik didik arayan Kadir'e gün geçtikçe sıkı sıkıya bağlanırken, Kadir de husumetlisi Veli'nin kendisinden öc almak adına Zeynep'ın kızına zarar verebileceği ihtimalinden son derece tedirgin oldu. Kadir'in Zeynep'e, Veli'nin esasında kim olduğunu itiraf etmesinin ve Yakup'un büyük meblağda fidye istediği Belma'nın ise kaçacak deliğinin kalmamasının ardından Çarpışma 5.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Yakup'un gerçekleştirdiği şantajla birlikte Demir ve Belma'nın giderek köşeye sıkışmasının ve sırlarının gün yüzüne çıkmasından ötürü telaşa kapılmalarının akabinde Çarpışma 5.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ÇARPIŞMA 5.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Final bölümünde Veli, Zeynep'in esasında Adalı'nın geçmişteki unutamadığı sevdiği olmasını fark etmesiyle birlikte tuzağa çekmesinin ve ona Kadir'den intikamını almak için kendisiyle ilgili hain planınından söz etmesinin ardından heyecanla beklenen Çarpışma 5.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

ÇARPIŞMA 5.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak gibi isimlerin paylaştığı Çarpışma 5.bölümü ile 20 Aralık Perşembe günü Show TV ekranlarında olacak. 

ÇARPIŞMA 4.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

çarpışma 5.bölüm fragmanı

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çarpışma son bölümde; Veli’nin, Adalı’ya annesi üzerinden saldırması Adalı’yı çılgına çevirir. Adalı, Veli’yi yakalamaya ne kadar yakın ise, Veli de bir o kadar soğukkanlıdır. Cemre, Kerem’in anlattıkları karşısında öfkelenir, tepkisi çok sert olur. Ama Kerem’in de Cemre’nin yüreğine işleyecek bir çift sözü vardır. Aklı da duyguları da karmakarışık olan Cemre, Kerem’le ilgili sorularının cevabını Zeynep ve Adalı’da arar. Kerem ise aynı anlarda cezaevinde ‘ayakta kalma’ savaşı vermektedir. Belma, Yakup’un şantajı karşısında darmadağın olur. Olanları Demir’e anlatır. Tehlike çanlarının artık iyiden iyiye kendileri için çaldığını anlayan Demir, Cemre’nin dikkatini başka yönlere çekmeye çalışır. Cemre ise, Kerem’in karşısına bir kez daha çıkacaktır. Adalı, aklından geçenleri Veli’nin de okuduğunu iyi bilir ve Zeynep’i dikkatli olması için uyarır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!