İstanbullu Gelin 67.bölüm 2.fragmanı: Garip büyük aşkına sahip çıkıyor!

İstanbullu Gelin 66.son bölümde; Yakalandığı unutkanlık hastalığı karşısında dünyası büsbütün başına yıkılan Esma, anı defteri tutarak yaşadıklarını kayıt altına tuttu. İstanbullu Gelin son bölümde; Esma ile evlenmek için can atan Garip'in bütün hayalleri suya düştü. İşte, İstanbullu Gelin 67.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 21.12.2018 14:27 GÜNCELLEME 21.12.2018 14:27

Star TV ekranlarının ilgiyle takip edilen yapımlarından İstanbullu Gelin 66.son bölümde; Doktorun hiç beklenmedik bir şekilde unutkanlık hastalığına yakalandığını açıklaması Esma'nın adeta ciğerini delip geçti. İstanbullu Gelin son bölümde; Hastalığının acısı yüreğini bir kor gibi kaplayan Esma bundan sonraki hayatıyla ilgili ani kararlar alarak, zamanla hafızasından teker teker silenecek anıların yeniden canlanabilmesi açısından anı defteri tutmaya koyuldu. Böylece belleğini yitirdiği vakit tuttuğu anı defteri sayesinde bunca zaman biriktirdiği tüm güzel hatıralar hep taze kalacaktı. Diğer taraftan Esma'yla hayatlarını birleştirerek yuva kurmak için can atan Garip'in hayallerine Esma tarafından gölge düşmesinin ve Emir'in de kayıplara karışmasıyla korku ve paniğin meydana gelmesinin ardından İstanbullu Gelin 67.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Esma'nın hiçbir şeyden habersiz Garip'i de tutum ve davranışlarıyla derinden sarsması,  ondan ayrılma kararı aldığını açıklaması sonucu aralarında yüreği kan ağlatan bir veda yaşanmasının akabinde İstanbullu Gelin 67.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

İSTANBULLU GELİN 67.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin 67.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

İSTANBULLU GELİN 67.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi isimlerin paylaştığı İstanbullu Gelin 67.bölümü ile 21 Aralık Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

İSTANBULLU GELİN 66.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

istanbullu gelin 67.bölüm fragmanı

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İstanbullu Gelin son bölümde; Garip düğün için heyecanlanırken, Esma hastalığını öğrenmenin şokuyla sarsılır. Emir’in ortadan kaybolması Faruk’un büyük öfkesine neden olur. Fikret, Adem için endişelenmekte, ona ulaşmaya çalışmaktadır. Dilara’dan aldığı bilgi ile Güneş’ten şüphelenen Senem’in içi içini yer, duruma el atar. Süreyya son günlerdeki gerilimli havanın dağılması için Faruk’a sürpriz yapmaya karar verir ancak onu da başka bir sürpriz beklemektedir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi