Kadın 60.bölüm 2.fragmanı! Yeni bölümde izleyiciyi neler karşılayacak?

Kadın 59.son bölümde; Hayatını yalnızca evlatlarına adayan Bahar için karar vakti geldi çattı, buna göre artık tercihini ya Arif'ten ya da Sarp'tan yana kullanmak durumunda kaldı. Kadın son bölümde; Sarp-Bahar'ı beraber gören Pırıl, kıskançlık ve öfkesine yenik düşerek elindeki kozu devreye geçirdi. Kadın 60.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 30.04.2019 22:02 GÜNCELLEME 30.04.2019 22:02

Fox TV ekranlarında 23 Nisan Salı tarihinde yayınlanan Kadın 59.son bölümde; Bahar ve Sarp, evlatlarıyla beraber uzun bir aradan ve yaşadıkları onca felaketten sonra eski günlerine yeniden geri dönerek mutlu aile tablosu çizmeyi başardılar. Kadın son bölümde; Bahar ve Sarp'ın aynı çatı altında yaşayıp aralarındaki buzları eritmesi ve her geçen gün birbirlerine daha yakın olması hem Arif'in hem de Pırıl tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı. Bahar'ın Sarp'la olan yakınlığını kendine yediremeyen ve duyduklarının etkisiyle sinir harbi geçiren Arif'in artık tahammül edecek gücü kalmayıp en başından itibaren ona karşı hissettiği duyguları açıkça itiraf etti. Bununla birlikte kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğunu kestiremeyen Bahar ise, hem çocuklarının iyiliği hem de onu artık daha fazla oyalamamak için Arif'ten vazgeçmek mecburiyetinde kaldı. Diğer taraftan doğum günü organizasyonunda Sarp ve Bahar'ı yan yana gören Pırıl'ın gözünü kıskançlık ve öfke bürüyerek geri dönüşü olmayan bir hata yapmasının ardından Kadın 60.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Bahar'ı göz göre göre Sarp'a tekrardan kaptırmak istemeyen Pırıl, elindeki kozu fırsat bilerek Şirin'in Sarp'la beraber çekildiği fotoğrafları Bahar'a göndermesinin akabinde Kadın 60.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KADIN 60.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Fox TV ekranlarında hafızalara kazınan sahnelere imza atan Kadın 60.bölüm fragmanı yayınlandı!

 

 

 

KADIN 60.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Kadın dizisi 60.bölümü ile 23 Nisan Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın son bölümde; Emre'nin Şirin'in umurunda olmadığını öğrenen İdil, elindeki tek kozu da kaybettiğini düşünmektedir. Şirin'den ihtiyacı olan parayı almak için başka yollara başvurur. Şirin ise Ceyda'nın oğlunun Emre'den olduğunu öğrenir öğrenmez soluğu Ceyda'nın yanında alır. Şirin'in bunu nereden öğrendiğini anlayamayan ve darmadağın olan Ceyda'nın bu durum karşısında suçlayacağı tek bir isim vardır: Bahar.

Ceyda'dan Bahar ve Sarp'ın aynı evde yaşadığını öğrenen Arif, sinirlerine hakim olamaz. Bu kez Bahar'ı asla affetmemekte de kararlıdır. Her şeyi Bahar ile açık açık konuştuğu zaman ise Bahar'dan şok bir cevap alacaktır. Artık bir karar vermek zorunda kalan Bahar, onu çok seven ve her şeye rağmen yanında olan Arif'i mi, yoksa yıllardır hasretini çektiği ve öldü sandığı çocuklarının babasını mı seçecektir?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi