Yasak Elma 44.bölüm 2.fragmanı: Bir geldi pir geldi! Şahika ezber bozacak

Yasak Elma 43.son bölümde; Mustafa'nın sıktığı merminin Erim'e isabet etmesi yürekleri ağza getirirken, Yıldız ise yaşananların esas suçlusu olarak günah keçisi ilan edildi. Yasak Elma son bölümde; Ağır yaralı olan Erim kazadan sağ salim kurtulmayı başarırken, Halit'in Yıldız'la evliliğini sonlandırma kararı alması damga vurdu. Yasak Elma 44.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 06.05.2019 22:54 GÜNCELLEME 06.05.2019 22:54

Fox TV ekranlarında 29 Nisan Pazartesi tarihinde yayınlanan Yasak Elma 43.son bölümde; Halit'in yaşadığı yere gelip elindeki silahıyla bağıra çağıra intikam yeminleri savuran Mustafa'nın sıktığı merminin talihsiz bir şekilde Erim'e isabet etmesi Halit'in hayatında bir dönüm noktası oldu. Yasak Elma son bölümde; Başta Halit olmak üzere kurşunun kurbanı olan Erim'in yaşadığı olayın sarsıcı etkisini bir türlü üzerinden atamazken, acilen hastaneye sevk edilen Erim'in hayati tehlikesini atlatması üzerine yüreklere su serpildi. Ancak karşılaştığı acı tabloyu ne yaparsa yapsın aklından silip atamayan Halit ise bu olayın gelip kendilerini bulmasındaki esas suçlu kişiyi Yıldız olarak görmesi üzerine olayların seyri değişmeye başladı. Oğlunun hastanede hayat mücadelesi vermesini bir türlü kabullenemeyen ve evlat acısıyla yanıp kavrulan Ender ise oraya gelen Yıldız'ı kapı dışarı ederken, herkesin yüzüne bile bakmayıp bir kaşık suda boğacak raddeye gelmesi üzerine güç duruma düşen Yıldız'ın büyük bir imtihandan geçmesinin ardından Yasak Elma 44.bölüm fragmanı bekleniyor. Hastanedeki yaşam savaşını kazanıp eski sağlığına tekrardan kavuşan Erim, annesi Ender'in yanında babası ile beraber kalmak isterken, Halit ise oğlunun bu isteğine kayıtsız kalmayarak hayatıyla ilgili radikal karar alıp Yıldız'la evliliğini noktalama kararı almasının akabinde Yasak Elma 44.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul 147.bölüm fragmanı: Kanımızın son damlasına kadar...

YASAK ELMA 44.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 44.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

YASAK ELMA 44.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 44.bölümüyle 6 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Erim’in vurulması herkesi çok etkilerken, herkes teker teker Yıldız’a sırtını döner. Ender olanlardan dolayı Yıldız ve annesini suçlar. Halit ilk kez evliliğini sorgulayacak bir duruma gelir. Halit’in kafasının karışık olması Ender’i de bir karar aşamasına götürecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir