Hercai'ye farklı renk katan Aslı Samat'ın şaşırtan eski hali ortaya çıktı!

ATV ekranlarının hatrı sayılır yapımlarından Hercai isimli dizi projesinde Camgöz karakteriyle rol üstlenen Aslı Samat, uzun bir dönem içerisinde tam 93 kilo verdiğin görenler büyük bir hayrete düştü. Hercai dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan Aslı Samat, oyunculuğunu icra edebilmek hedefiyle 6 yıllık bir zaman zarfında 173 kilodan 80 kiloya kadar düşmesiyle beraber bambaşka biri haline dönüştü.

Hercai'ye farklı renk katan Aslı Samat'ın şaşırtan eski hali ortaya çıktı!
Hercai'ye farklı renk katan Aslı Samat'ın şaşırtan eski hali ortaya çıktı!
GİRİŞ 30.08.2019 09:15 GÜNCELLEME 30.08.2019 09:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ATV'de milyonlarca sıkı takipçiyi kendine bağlamayı başaran Hercai isimli dizi projesiyle ekran karşısına geçen başarılı ve yetenekli isim Aslı Samat'ın yıllar içerisinde 93 kilo vererek inanılmaz bir değişime uğradı. Hercai yapımında canlandırdığı karakterle geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan Aslı Samat'ın en büyük hayali olan ve yakın bir ilgi duyduğu oyunculuk görevini sürdürebilmek için kilo vermesi sonucunda görenleri hayrete sürükledi. Camgöz lakabıyla pek çok kişinin sempatisini kazanmayı başaran Aslı Samat, kilo verebilmek adına mide tüp ameliyatı geçirdi. 

 

Toplamda altı yıllık bir zaman diliminde 173 kilodan 80 kiloya düşmeyi başaran Aslı Samat'ın eski halinden eser kalmadı. Verdiği kilolarla beraber olduğundan daha farklı ve sağlıklı bir görüntüye kavuşan Aslı Samat'ın eski halini görenler adeta kendisini tanıyamayarak neye uğradığını şaşırdı ve aynı zamanda bu değişimini takdir etmeyi de ihmal etmediler.

Aşırı kilolu olduğu dönemlerde yaşadığı zorlukları anlatan Hercai oyuncusu Aslı Samat, “Annem kıyafetlerimi daraltmak konusu üzerinde çalışırken, adeta tasarımcılar gibi usta bir şekilde dikiş dikmeyi öğrendi” şeklinde ifadelere yer verdi.

aslı samat camgözatv hercai

YORUMLAR 3
  • lkkl 4 yıl önce Şikayet Et
    guzel
    Cevapla
  • Arzu ceyda 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel olmuş ellerine emeğine yüreğine sağlık
    Cevapla
  • Arzu 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Alçakça anlaşmayı duyurdu!