Kuruluş Osman ne zaman? Kuruluş Osman 1.bölüm fragmanı yayında

Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olarak ekranlara gelecek Kuruluş Osman 1.bölüm fragmanı ATV'de yayınlandı. Yeni sezonu merakla beklenen Diriliş isim değişikliğine giderek "Kuruluş Osman" oldu. Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman 1. sezonunda Osmanlı'nın kuruluş dönemi işlenecek. Savaş sahneleriyle ön plana çıkacak dizi yakında seyirciyle buluşacak.

GİRİŞ 23.10.2019 08:41 GÜNCELLEME 23.10.2019 08:41
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman'ın merakla beklenen ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olan Kuruluş Osman 1.bölüm fragmanında çok ayrıntı verilmedi. "O; kutlu bir hilalin gölgesinde mazluma adalet, nice dert sahibine derman oldu. Cenk meydanında gazi, Oğuz kavlince devlet oldu" sözleri dizinin tanıtımına damga vurdu. İlk sezonda Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu işleyecek Kuruluş Osman savaş sahneleri ve tarihi işleyişiyle yine izlenme rekorları kırmayı hedefliyor. ATV ekranlarında yayınlanacak olan Kuruluş Osman 1.sezon çekimleri başladı. İşte yeni bölüm ile ilgili tüm merak edilenler...

 

 

KURULUŞ OSMAN 1.BÖLÜM FRAGMANI

 

 

KURULUŞ OSMAN'IN TANITIMINA DAMGA VURAN SÖZLER

Unutma yolumuz ezelden ebede kadardır. Gayemiz gönüller yapmaktır. Davamız kul olmaktır. Ey oğul Hilal'in gölgesin adalet ol, merhamet ol, derman ol, gazi ol, devlet ol. Ey oğul millete bey olasın, mazlumlara Fatih olasın, zalimlere Yavuz olasın, diyarlara Süleyman olasın, devlet-i ebed müddet olasın.

DİZİNİN İSMİ DEĞİŞTİ

Diriliş Ertuğrul'un ardından Diriliş Osman olarak devam etmesi beklenen dizinin ismi Kuruluş Osman olarak değiştirildi.

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK? HANGİ KANALDA OLACAK?

Yapımcılığı Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği Diriliş Ertuğrul'un devamı olan Kuruluş Osman ATV ekranlarında yerini alacak. Kuruluş Osman 1.sezonu geçtiğimiz yıl olduğu gibi Ekim ayı itibariyle izleyiciyle buluşması bekleniyor.

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kuruluş Osman dizisinin seti İstanbul ilinin Beykoz ilçesine bağlı Riva'da kurulan platoda çekiliyor. Dizinin çekim yerinde devasa kaleler, hanlar, hamamlar, camiler, kiliseler, en ince ayrıntısına kadar titizlikle inşa edildi. Şu anda Avrupa'nın en büyüğü olan platoda 60 ayrı marangoz ekibi çalışıyor.

Dizide 800 metrelik yapay göl ise koca bir nehir olarak aktarılacak. Şuanda Kuruluş Osman dizi setinde 1500 kişi birinci sezon içim hummalı bir şekilde çalışıyor.

Kuruluş Osman

KURULUŞ OSMAN OYUNCU KADROSUNA KİMLER KATILACAK?

Yeni sezonu merakla beklenen Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosu güçleniyor. Savaş sahneleriyle izlenme rekorları kırmayı hedefleyen Osman büyük değişikliklere gidiyor. İşte Kuruluş Osman'ın ilk sezonunda kadroda yer alacak isimler

Aslıhan Karalar
Ragıp Savaş 
Ayşegül Günay
Hazal Subaşı
Saruhan Hünel

YORUMLAR 90
  • Mehmet durusu. 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın yapımcılar diziyi gözden çıkardılar sanırım.zaren 1.5 ay geç başladı. ocak ay ı bitiyor sizin hala yılbaşı kutlamalarınız bitmedimi.zaten izleyen az. seyirciler sizi ilgilendirmiyor sanırm. şimdi başlayınca.da .Yağmur yağdı dizi iptel. Kar yağdı dizi iptaal yaparsınız. Bari final yapında sizde kurtulun. insanlar.da kurtulsun beklemekten .dizi unutuldu. artık bende izlemiyeceğim. Kendiniz izleyin aklınıza geldikce çekin.
    Cevapla
  • Melih 4 yıl önce Şikayet Et
    Sezon bitti sezon. Hiç başlamasaydınız boşuna. Nasılsa sezon sonu ilk biten filmde sizinki ya o yüzden dedim. Kaç hafta oynatmayı düşünüyoruz acaba 8 hafta mı yoksa 7 mi?
    Cevapla
  • Samet 4 yıl önce Şikayet Et
    engin altan düzyatan oyniyacakmı ? oynasa iyi olur
    Cevapla
  • Ahmet BAŞKAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olan Kuruluş Osman karakterini de Engin Altan oynasaydı bence daha fazla izlenirdi...
    Cevapla
  • mehmetçik 4 yıl önce Şikayet Et
    diğer diziler neredeyse sezon finali yapacak beklemeden usandık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Partili Erkmen: Gürpınar'ın YRP'den adaylığı bize avantaj sağladı
Erdoğan, 'altından kalkmamız zor olacaktır' diyerek uyardı: Acele etmeliyiz!