Atiye 2.yeni sezonla ne zaman dönüyor: Netflix resmi yayın tarihini aktardı mı?

Netflix platformunda 27 Aralık tarihinde izleyici kitlesini birinci sezonuyla ağırlayan Atiye, sıra dışı öyküsü ve göze çarpan sahneleriyle bambaşka bir dizi deneyimi yaşattı. Peki, dikkat çeken isimleri aynı potada birleştiren Atiye 2.yeni sezon ne zaman Netflix'te seyircisinin karşısına geçecek? Göbeklitepe'ye dair bilinmeyen gerçeklerin keşfedilmesini konu olarak işleyen Atiye yayın tarihi duyuruldu mu?

Atiye 2.yeni sezonla ne zaman dönüyor: Netflix resmi yayın tarihini aktardı mı?
Atiye 2.yeni sezonla ne zaman dönüyor: Netflix resmi yayın tarihini aktardı mı?
GİRİŞ 20.01.2020 09:36 GÜNCELLEME 20.01.2020 09:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Şimdiye kalan duyulmuş ya da bilinen olay örgülerinin çok dışına çıkarak kendine özgü bir senaryoyla izleyicisini karşılayan Atiye birinci sezonuyla sosyal platformda geniş çapta yankı uyandırdı. Dizinin çekimlerinin gerçekleştirildiği Göbeklitepe ile hikayenin baş kahramanı olan Atiye arasındaki gizemli bağlantıların keşfedilmeye çalışıldığı bu projeyi gerek ülkemizdeki gerekse dünyanın birçok ülkesinde beğeni ve destek mesajları aldı. Etkileyici ve sürükleyici öyküsüyle heyecan ve gerilim düzeyinin en uç noktaya taşıyan Atiye 2.yeni sezon ne zaman başlayacak? sorusunun yanıtı seyircisi tarafından iple çekilmeye başlandı. İşte, geçmişe dair şimdiye kadar üstü kapalı tutulan her bir gerçeğin tek tek gün yüzüne çıktığı ve macera dolu sahnelerin Netflix platformuna taşındığı Atiye yayın tarihi hakkında izleyici kitlesini yakından ilgilendirecek en son gelişmeler...

 

 

ATİYE 2.YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yapımcılığında Onur Güvenatam ve Alex Sutherland’in bulunduğu, yönetmen koltuğunda ise Gönenç Uyanık ve Ozan Açıktan’ın yer aldığı Atiye 2.sezon yayın tarihi seyircisinin son günlerde en çok merak duyduğu ve sorgulama yürüttüğü konulardan bir tanesi oldu. Senaryosunu da Jason George ve Nuran Evren Sit’in üstlendiği ve OG Medya imzasıyla Netflix platformuna taşınan Atiye 2.sezon ne zaman başlayacak konusuna yönelik yapımcı kanadından şu an için henüz kesin ve net bir bilgiye ulaşılmadı. Duyurulur duyurulmaz haberimizin içeriğindeki yerini alacaktır…

ATİYE KONUSU NEDİR?

Genç ve güzel bir ressam olan Atiye, ailesi ve erkek arkadaşı Ozan ile İstanbul'da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye’nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.

 

 

YORUMLAR 3
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne dini nede milli degerlerimize uymayan diziler bunlar bunlarin reklamini yapmayin
    Cevapla
  • Yusufhan 4 yıl önce Şikayet Et
    bu dizi kurgu dizisi olaylara her zaman dini karıştırmasak olmuyor zaten. Her zaman dine uymuyor diyorlar dinimize göre değil diyorsunuz ama siz dininizi ne kadar iyi tanıyıp uyguluyorsunuz ?
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaa kardeşim beğen'mediysen izleme ben şahsen çok beğendim ve beğenen bir çok izleyici var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...