83 yaşında yamaç paraşütü ile atladı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne tatil için gelen 83 yaşındaki Servet Çelikkaya, 1965 metre rakımlı Babadağ'dan yamaç paraşütüyle atladı.

GİRİŞ 30.10.2014 14:37 GÜNCELLEME 30.10.2014 14:39

Ölüdeniz semalarında uçan Çelikkaya, "Havada sanki kanatlarım vardı" dedi.

İstanbul'dan tatil için Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesi'ne gelen 3 çocuk annesi Servet Çelikkaya, dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'dan atlayış yapmak istedi.

Yamaç paraşütü pilotu İbrahim Somyürek ile birlikte 1965 rakımlı Babadağ'ın 1700 metre pistine çıkan Çelikkaya, tandem (ikili) atlayış yaptı. Somyürek ile birlikte yarım saat havada kalan Çelikkaya, eşsiz Ölüdeniz manzarasını kollarını açarak izledi. Pilotuyla birlikte Belceğiz Plajı'na sorunsuz iniş yapan Servet Çelikkaya, uçmanın harika bir duygu olduğu söyledi.

'SANKİ KANATLARIM VARDI'

Pilotla birlikte Belceğiz Plajı'na sorunsuz iniş yapan Servet Çelikkaya, uçmanın harika bir duygu olduğu söyledi. Geçen yıl da Babadağ'dan yamaç paraşütüyle uçtuğunu anlatan Çelikkaya, Yukarıda sanki kanatlarım vardı. Pilotum da çok iyiydi. Kilolular dışında herkes yamaç paraşütü yapabilir. Kimsenin korkmasına gerek yok. Gökyüzü harikaydı. Gelecek yıl Fethiye'ye gelebilirsem yine yamaç paraşütü yapmak istiyorum" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
İYİ Parti'nin İBB adayı Kavuncu CHP-DEM ittifakına değindi ve asıl amaçlarını açıkladı...