İhvan lideri şehid kızına son kez böyle baktı

İhvan liderlerinden Muhammed Biltaci bugün şehid olan 17 yaşındaki kızının cesedinin başında gözyaşı döktü!

İhvan lideri şehid kızına son kez böyle baktı
İhvan lideri şehid kızına son kez böyle baktı
GİRİŞ 14.08.2013 15:46 GÜNCELLEME 15.08.2013 09:55
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Mısır'da güvenlik güçlerinin Rabiat'ül Adeviye Meydanı'na müdahalesi sonucu hayatını kaybeden yüzlerce kişiden ikisinin Müslüman Kardeşler'in baş stratejisti Hayrat el Şatır'ın kızı ve damadı olduğu iddia edildi.

El Cezire ve El Arabiya televizyonları aynı anda el Şatır'ın kızı ve damadının öldürüldüğünü duyurdu.

YORUMLAR 24
  • nurettin gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Şehadet ehli olur İnşallah.. Allah Rahmet eylesin,kabrini pürnur eylesin,Peygamberi kendine şefaatçi eylesin .Rü yet i cemalullaha mazhar olur İnşallah.Masum ve mazlumun kanı zalim müstebitlere çok pahalıya mal olacak.Zalimler için yaşasın Cehennem demek ne kadar teselli veriyor insana.Cehennemin bu noktada rahmet olduğunu bir daha apaçık gösteriyor.
    Cevapla
  • Barışık hayat 10 yıl önce Şikayet Et
    murat cenk türktan: BU GECE VİTRE DURUYORUZ!!!! . Değerli kardeşim Murat, bu gece Vitre ye Duruyoruz demiş... Dualarımızda Tüm değerli Büyüklerimizi ve şu sözlerin sahibini de unutmayalım.. "İmanla küfür bir kalpte birleşmez ve barışmaz. Her gece en son kıldığımız vitir namazındaki kunut duasını okurken, Allah’a şu sözü vermeden başımızı yastığa koymuyoruz: "Ya Rabbi, facir ve fasık kimselerle bütün bağlarımızı kestik ve Senin dinini yıkmak isteyenleri terk ettik." diyoruz... Facir; itikâdı bozuk, görüşü batıl olan kişilerdir..(Prof.Dr. Necmettin Erbakan) Allah kendilerinden ve İslamın yücelmesi için canlarını kanlarını ve mallarını verenlerden razı olsun..
    Cevapla
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH IM ÜMMETİ MUHAMMETİ GAFLETTEN UYANDIR !. YÜCE RABBİM , ÜMMETİ MUHAMMETİ , EMPERYAL HIRİSTİYAN ÜLKELERİN ve SİYONİZMİN MERKEZİ İSRAEL İN EMİR VE İTAATLERİNE UYMAKTAN VE BU GAFLETİN SON ÖRNEKLERİNDEN BİZDE Kİ GEZİ PARKI OLAYLARI NA İŞTİRAK EDEN KARDEŞİLERİMİZİ ve KARDEŞ MISIR DA Kİ KUKLA SİSİ YÖNETİMİNİ GAFLETTEN UYANDIRARAK TÜM MÜSLÜMANLARIN BİRLİĞİNİ VE DİRLİĞİNİ EMPERYAL ve SİYONİST GÜÇLERİN KARŞISINDA EGEMEN ve MUZAFFER EYLE YÜCE ALLAH IM .....
    Cevapla
  • Barışık hayat 10 yıl önce Şikayet Et
    "On un gönül meyvesini mi kopardınız?". Allâh Rasûlü -sallâllâhu aleyhi ve sellem-, rızâ hâlindeki bir mü’minin mükâfâtını şöyle bildirir: Bir kulun çocuğu vefât ettiğinde Allâh Teâlâ meleklerine: Kulumun çocuğunun rûhunu mu aldınız!» buyurur. Melekler: Evet yâ Rabbî.» derler. Allâh Teâlâ: On un gönül meyvesini mi kopardınız?» buyurur. Melekler: Evet yâ Rabbî.» derler. Hak Teâlâ: Peki kulum ne dedi?» buyurur. Melekler: O Sana hamd etti ve: “Biz Allâh’a âidiz ve yine O’na döneceğiz.” (el-Bakara, 156) diyerek, yalnız Sana ilticâ etti.» derler. Bunun üzerine Allâh Teâlâ şöyle buyurur: "Kulum için cennette bir ev inşâ edin ve ismini de “Beytü’l-Hamd: Hamd Evi” koyun.” (Tirmizî, Cenâiz, 36/1021)
    Cevapla
  • murat cenk türktan 10 yıl önce Şikayet Et
    BU GECE VİTRE DURUYORUZ!!!!!. Tıpkı RESULU KİBRİYANIN durduğu gibi vitirde ellerimizi O'NUN kaldırdığı gibi kaldırıp vitir namazında kalbimizin en derin yerlnden sineden(çünki O YARADAN SİNEDEN GEÇENLERİ BİLE BİLİR)geçen dualarımızla O'NUN KAHHAR SIFATININ tecellisini bekleyelim bu gece.YA RAB kafirleri kahreyle.nemrutun taşlarına firavunun yılanlarına İbrahimin ateşine duçar et bu melunları kafirleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Valilik açıkladı! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: Çok sayıda kişi tahliye edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim