İhvan: Ölü sayısı 2200, 10 bin yaralı var

Mısır'da ordu güçleri tarafından gerçekleştirilen katliamda ölenlerin sayısı hakkında birçok cenahtan açıklama gelirken son olarak Müslüman Kardeşlerden bir açıklama geldi. İhvan, ölü sayısını 2200 olarak gösterdi.

GİRİŞ 14.08.2013 17:35 GÜNCELLEME 14.08.2013 19:02
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Mısır'da başta Rabiatul Adeviyye ve Nahda Meydanı olmak üzere birçok yerde barışçıl gösteri yapan darbe karşıtlarına ateş açıldı. Keskin nişancılar ve saldırganlar protesto yapanların üzerine mermi yağdırdı.

Katliam sonrası ölen kişi sayısı hakkında birçok kanattan açıklama gelirken en korkunç rakam ise Müslüman Kardeşlerden geldi. 2200 kişinin öldüğünü, 10 binden fazla kişinin yaralandığını açıklayan İhvan, bu sayının artabileceğini belirtti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 24
  • efendi gül 10 yıl önce Şikayet Et
    yazıkkkkk yazıkkkkk. bu yahudiler müslümanları birbirine öldürtüyor oyuna gelmeyin toparlanın libya suriye mısırı karıştırdılar bu nasipsizler türkiyeye de denediler bi test ettiler türkiyeyi gezi parkıyla.ilerde türkiyede bu oyuna gelebilir müslümanlar bilinçlenmesi lazım baş kaldırmayanın da başı gider ortada bi katliam var biran önce bu acıyı dindirmek için bi çözüm bulmak lazım yoksa bu israil ajanları parayla daha çok müslüman ülkeyle uğraşacak.
    Cevapla
  • abdullah kayar 10 yıl önce Şikayet Et
    çanak çömlek. taksimde 2 ağaç için çanak çömlek çalanlar şimdi mısırda insanlık ölüyor batının oyunu insanlar görüyor neden şimdi tencere tava çalmıyorlar yoksa onlar insan deyillerm?
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. allah rahmet etsin mekanları çennet olsun . koça islam alemi ama lideri yok herkes bir uçundan tutmuş yılan sıraile sokuyor hemde kendi içine attıgı yavruları ile eyerki mısırda yaşanan zulumde başarılı olurlarsa sırada biz oldugumuz bir gercek yavruları içimizde arada sokuyor ama zehirlemiyorlar
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. israil ne çok mutludur hiristiyan alemi ne çok mutludur .. akan kan ellerine bulaştırmadan kayıp vermeden bugun binlerce yarın yüzbinlerce müslümanın kanı akıyor .. kan aktıkca kardeşlik duyguları ayrışıyor ..kaç tane müslüman devleti var ama ne işe yarar yarın çuma sessizliye devam cumamızı kılalım .. unuttugumuz yada hatırlamak istemediğimiz bir gercek zulme zalimlige haksızılıga karşı susan bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın .evet ama israil denen yılan şimdi mısırı soktu sırada yakın bir zamanda bizide sokaçak o gün dövunmemiz nafile
    Cevapla
  • Hakikat 10 yıl önce Şikayet Et
    Mısırdaki Olayların bendeki İzlenimi. Olayların sorumluları şunu da hesaplamalı ki bugün de yarın da ölen kişilerin akrabaları ile o ülkede yaşanılacak Kendileri olmasa da belki çocukları nereye giderlerse gitsinler mutlaka orada bir müslüman ile karşılaşırlar. Belki içlerinden aile kuranlar da çıkabilir hiç belli olmaz. Aynızamanda müslüman mısırlıların da hataları mutlaka vardır ama sinip en azından güvenli ortamlarda bile mısırdaki olaylar hakkında hiçbir protesto eylemi yapmamaları şaşırtıcı sanki tasarlanmış bir oyun izliyoruz gibi. Bu arada insan hakları örgütleri de Mısır daki olaylar sırasında insan hakları ihlalleri hakkında hiçbir bilgi veremedi dünyaya belkide verdiler ama medyaya yansımadı. Bu insanlar yoğun olarak içgüdülerini kullanan kişiler de olsalar neokortexleri de mevcut onu da sakin oldukları zaman kullanıyorlar bilinçsiz bir yaratık vebalı bir hayvan gibi davranılamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tasarruf edilecek emekliye verilecek - Gazete manşetleri
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı