Şehit Esma son tweet'inde bakın ne yazmış!

Mısır'da darbe karşıtı gösteri yaptığı sırada keskin nişancılar tarafından öldürülen Esma'nın internet üzerinden yazdığı son mesaja ulaşıldı.

Şehit Esma son tweet'inde bakın ne yazmış!
Şehit Esma son tweet'inde bakın ne yazmış!
GİRİŞ 01.09.2013 11:27 GÜNCELLEME 01.09.2013 13:19
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

14 Ağustos tarihinde darbe karşıtı gösteri yapmak için Rabiatul Adeviyye meydanında bulunan İhvan lideri Muhammed Biltaci'nin kızı Esma, Kur'an okuduğu sırada keskin nişancılar tarafından vuruldu. Ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılan Esma yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şehadetiyle birlikte Rabia direnişinin sembolü haline gelen Esma'nın sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı son mesaj ise onun direnişindeki haklılığı ortaya koyacak cinsten.

İşte 17 yaşında hayatını kaybeden Esma'nın 8 Temmuz günü paylaştığı son mesajı : ‘'Ey Allah'ım, Senden başka hiç kimsemiz yok''



KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 13
  • Ali yıldız 5 yıl önce Şikayet Et
    Sırtindan vurulmak kelimesinin sözlük anlamı.
    Cevapla
  • cafer mutlu 10 yıl önce Şikayet Et
    MELEKLER KISKANMAZ. Cumavank kardes,meleklerde kiskanma gibi cirkin huy yoktur o anca seytanda vardi ve lanetlendi. Ama insanoglunun meleklerden ustun olma imkanlari vardir. vesselam
    Cevapla
  • ismail kus 10 yıl önce Şikayet Et
    kafirler ve destekcileri kaybedecek. esma kardesimize ALLAH,tan rahmet diliyorum. cok sükürler olsun müslümanlara liderlik yapacak,onlari biraraya toplayacak bir basbakanimiz ve ekibi var. er-gec basbakanimiz ALLAH,in izniyle kafirlere haddini bildirecektir. ben buna inaniyorum vesselam.
    Cevapla
  • Cumavank 10 yıl önce Şikayet Et
    Sen üstünsün.... Melekleri kıskandıracak kadar tertemiz olan simana ancak şehadet yakışırdı. Yaşayan bir çok Müslümana, bazen ölebilmenin yaşamaktan değerli olduğunu gösterdin. Dünyadan çok üstün gittin, cennette de makamın üstün olsun.
    Cevapla
  • Barışık hayat 10 yıl önce Şikayet Et
    "Zâlimler, hangi inkılâpla devrileceklerini yakında bileceklerdir.” . “Ya ma’rufu (iyiliği) emreder ve münkerden (kötülükten) nehyedersiniz, yahud Allahü teâlâ sizin kötülerinizi size musallat eder. Sonra iyileriniz duâ etmeğe yönelir, fakat dualar kabul olmaz.” Hz.Ömer-ül-FÂRÛK (Radıyallahü Anh) İnkâr edenler birbirlerinin velileridir. Eğer siz bunu yapmazsanız (birbirinize yardım etmez ve dost olmazsanız) yeryüzünde bir fitne ve büyük bir bozgunculuk (fesat) olur. (ENFÂL suresi, 73. Ayeti) “Ancak iman edip sâlih ameller işleyenler, Allah’ı çok zikredenler ve zulme uğradıklarında kendilerini savunanlar başkadır. Zâlimler, hangi inkılâpla devrileceklerini yakında bileceklerdir.” (26/Şuarâ, 227)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi