İsrail Şucaiye'de böyle katliam yaptı

İsrail'in Gazze'nin Şucaiye Mahallesi'nde gerçekleştirdiği katliamların görüntüsü kameralara yansıdı.

GİRİŞ 25.07.2014 11:18 GÜNCELLEME 25.07.2014 11:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Gazze’nin Şucaiye Mahallesi'nde, aralarında kadın ve çocukların da olduğu 70’den fazla Filistinli 20 Temmuz’da İsrail bombardımanıyla öldürüldü. Bu bombardımanın kayda alınan 4 dakikası, insanların çaresizliğini gözler önüne serdi.

YORUMLAR 5
  • kamil karabulut 9 yıl önce Şikayet Et
    bunun..... bunun hesabını ahirette hepimiz vereceğiz ey müslümanlar....ve öyle gözüküyor ki veremeyeceğiz de.....müslüman kardeşim ölüm altında iken sen ne yaptın istanbulda, sivasta, ankarada, bosna da, kahirede, suriyede diye soracaklar ve verecek hiçbir cevabımız yok......müslüman müslümanın kardeşidir......kardeşlerimiz orada ölüyor......
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Dul kaldı kadınlar, babasız kaldı çocuklar, Bir giryede bin ailenin mâtemi çağlar! Mehmet Akif Ersoy,,. ,,Allahım Filistinnnnnn Allahım Allahım Sabır, Onlar müstahkem kaleler içinde veya duvarlar arkasında olmadan sizinle toplu halde savaşmazlar. Kendi aralarındaki çekişmeleri şiddetlidir. Sen onları toplu sanırsın. Halbuki kalpleri darmadağınıktır. Bu, onların akılları ermez bir topluluk olmalarındandır. ﴾Haşr Sûresi-14﴿!
    Cevapla
  • kutays 9 yıl önce Şikayet Et
    Ayet. İsrailoğullarına sor: Biz onlara ne kadar açık âyetler vermiştik. Fakat Allah'ın nimetini her kim kendisine geldikten sonra değiştirirse, şüphe yok ki, Allah'ın azabı çok şiddetlidir. - Bakara / 211 Bu ayet yakın zamanda gerçekleşecektir kardeşlerim çok yakın , Allah ne söylerse o OLUR!
    Cevapla
  • CEVAT ADIYOK 9 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN... şu mübarek gün hürmetine allah ım sen müslüman kardeşlerimize yardım eyle !!! düşmanları kahr u perişan eyle...
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,Filistinnnn, Hani Rabbinizden yardım istiyor, yalvarıyordunuz. O da, "Ben size ard arda bin melekle yardım ediyorum" diye cevap vermişti. ﴾Enfâl Sûresi-9﴿,,,. Filistinnnnnn Allahım Allahım Sabır, Onlar müstahkem kaleler içinde veya duvarlar arkasında olmadan sizinle toplu halde savaşmazlar. Kendi aralarındaki çekişmeleri şiddetlidir. Sen onları toplu sanırsın. Halbuki kalpleri darmadağınıktır. Bu, onların akılları ermez bir topluluk olmalarındandır. ﴾Haşr Sûresi-14﴿!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak