İran 5 ülkede 200 bin genci silahlandırdı

İran Devrim Muhafızları Komutanı, İran'la ortak hedefler doğrultusunda 5 ülkede 200 bine yakın silahlı gencin hazır olduğunu açıkladı.

İran 5 ülkede 200 bin genci silahlandırdı
İran 5 ülkede 200 bin genci silahlandırdı
GİRİŞ 12.01.2016 22:27 GÜNCELLEME 12.01.2016 22:33
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

İran Devrim Muhafızları Komutanı Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, İran'la ortak hedefler doğrultusunda 5 ülkede 200 bine yakın silahlı gencin hazır olduğunu ve bölgede yaşananların Mehdi'nin gelişine zemin hazırladığını söyledi.

"MEHDİ'NİN GELİŞİNE HAZIRLIK"

Fars Haber Ajansı'na göre, başkent Tahran'da İslami Eğitim Stratejik Araştırmalar Merkezinde düzenlenen proğramda konuşan Caferi, "İslam Devrimi'nin (İran Devrimi) yüksek hedeflerine ulaşmak için kendimizden geçmeliyiz. Ve Allah'ın bize verdiği yetenekler doğrultusunda cihad ruhuyla İslam Devrimi için kendi rolümüzü ifa etmeliyiz. Bölgede son yıllarda DAEŞ ve tekfir gruplarının ortaya çıkması ve yaşanan olaylar, bunların hepsi zuhur (Mehdi'nin gelişi) şartlarını hazırlamaktadır. Bakınız bunun olumlu sonucu, yaklaşık 200 bin silahlı gencin Suriye, Irak, Afganistan, Pakistan ve Yemen'de hazır olmalarıdır" dedi.

İran'daki Caferiler, Mehdi'nin kıyametin kopmasına yakın bir zamanda ortaya çıkacağına inanıyor. Dünyada kaos ve savaşların artması Mehdi'nin geliş alametleri olarak kabul ediliyor.

YORUMLAR 56
  • Zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    Devamı... Kur'an'dan başka kurtarıcı, doğru yola iletici bekleyenler sakınmak nedir bilmeyenlerdir (Siz daha çok beklersiniz). Ayetin devamında sakınanların kimler olduğu yazıyor. Onlar ki gaybe iman edip (güvenen) namazı dürüst kılarlar ve kendilerine verdiğimiz rızıktan (Allah yolunda) harcarlar. Ve onlar ki hem sana indirilene iman ederler (güvenirler), hem senden önce indirilene. Ahirete de bunlar kesinlikle iman ederler. Bunlar, işte Rabblerinden bir hidayet üzerindedirler ve bunlar işte felaha erenlerdir. Bakara 3,4,5 Kendimize gelelim...
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Şöyle bir İran tarihine bakın hep müslümanlarla uğraşmış. Ne haçlı seferlerinde müslümanları desteklemiş ne de moğol istilasında müslümanların yanında olmuş. Osmanlının ilerleyişini de hep iran engellemek istemiş. Hala mehdiden bahsediyorlar.
    Cevapla
  • Davut 8 yıl önce Şikayet Et
    İran 5 Ülkede Terör Örgütü Kurmuş.
    Cevapla
  • cafer 8 yıl önce Şikayet Et
    deccal ilk çıktığında ben mehdiyim diyecek, iran deccalin tarafında yer almaya şimdiden aday... hakkın, haklının, mazlumun tarafında olan her halükarda mehdinin tarafında olmuş olur.
    Cevapla
  • taha 8 yıl önce Şikayet Et
    müslümanlarıkatletmek için hainler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika... İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma