Bakan Işık'tan DAEŞ ve Türk askeri açıklaması

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Fırat Kalkanı hakkında açıklamalarda bulundu. Işık, teyit edilmemiş bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

Bakan Işık'tan DAEŞ ve Türk askeri açıklaması
Bakan Işık'tan DAEŞ ve Türk askeri açıklaması
GİRİŞ 23.12.2016 20:40 GÜNCELLEME 23.12.2016 21:18
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab'daki durumu değerlendiren Milli Savunma Bakanı Fikri Işık: "Şu ana kadar 3 tane askerimizin DEAŞ'ın elinde olduğuna yönelik bilgimiz var. Evet, 3 tane askerimizin DEAŞ'ın elinde olduğunu değerlendiriyoruz ancak bundan öteki tüm yorumlar teyit edilmiş bilgi değildir. Bilgiler teyit edilmeden de bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini söylüyoruz." dedi.

Bakan Işık sözlerini şöyle sürdürdü:

"HERKES SORUMLU DAVRANMALI, DİKKATLİ OLMALIYIZ"

Bu ülkede, bu kritik süreçte bölgemizde bütün dengelerin değiştiği, bütün kartların yeniden karıldığı bu dönemde herkesin sorumlu davranması gerekiyor. Bir taraftan terör örgütlerinin Türkiye'yi çekmek istediği tuzaklara karşı hepimiz çok dikkatli olmalıyız, diğer taraftan da birliğimizi ve beraberliğimizi bozacak hiçbir harekete girişmemeliyiz, tevessül etmemeliyiz.

YORUMLAR 25
  • Ulu Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuda son sözüm şudur: Bu işid yada daeş denen katil sürüsü ısrarla Türkiye Cumhuriyetine, onun hükümetine, onun Reisi Cumhuruna, ordusunun ve polisinin mensuplarına ısrarla kafir deyimini kullanıyor.ben devlet büyüklerimizden, medyamızdan şunu rica ediyorum.Bunlara bundan sonra KAFİR ORDUSU diyelim.Zira kafirliğin bütün alametleri var bu katil sürüsünde..tekbirle insan yakmanın nesi hangi dinde var? Bu tasmasını kırmışların adı KAFİR ORDUSU.. nerede görürseniz görün acımayın. Allah ordumuzun her bir neferine polisimize güç kuvvet versin. Ordumuzu ve polismizi yerden ve gökten gelecek , yakın ve uzak, iç ve dış her türlü beladan korusun.Amin...
    Cevapla
  • Ulu Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu arada niye engelliyorsunuz. engellemeyin ki, Türk milleti işidli kafirlerin gerçek yüzünü görsün. askerlerimzi katledenlet türkçe konuşuyor. yani bu topraklardan işide katılmışlar..yok hala bunlara öfkeli gençler diyenelr varsa onalrı da ALLAH a havale ediyorum..
    Cevapla
  • turkey 7 yıl önce Şikayet Et
    Daeşi amerika kurdu biz amerikayla savaşıyoruz..bunu trump bile kendi ağzıyla söyledi girin araştırın..
    Cevapla
  • sebep 7 yıl önce Şikayet Et
    Yavaşlatmanın sebebine yönelik açıklamada yok şu şu sebepten diyin bari..
    Cevapla
  • GOKTURK 7 yıl önce Şikayet Et
    sehitlere karsi orda canli birakmayin daes murtedlerini aci verin aci. canimizi yakanlara karsi acimasiz olun. zafer Allahindir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar