Oğul Netanyahu: Terörün dini İslam

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu, Facebook'taki hesabında Araplar ve Müslümanlar hakkında küçük düşürücü yorumlar yazdı.

Oğul Netanyahu: Terörün dini İslam
Oğul Netanyahu: Terörün dini İslam
GİRİŞ 24.06.2011 16:50 GÜNCELLEME 24.06.2011 16:50
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İsrail'de yayımlanan Haaretz gazetesi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğlunun, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabında Araplar ve Müslümanlar hakkında küçük düşürücü yorumlar yaptığını yazdı.

Haberde, Başbakanı'nın 19 yaşındaki oğlu Yair Netanyahu'nun sene başında Facebook hesabında, Filistinlilerin İsrailli bir ailenin 5 üyesini öldürmesinin ardından yaptığı yorumda, "Müslümanlar, nefreti ve ölümü kutluyor. Terörün bir dini var ve o da İslam" dediği belirtildi.

Gazete ayrıca, Yair Netanyahu'nun 2008 yılında etnik gruplar arasındaki çatışmadan sonra Arap iş dünyasını boykot etme çağrısında bulunduğunu bildirdi.

Haaretz, sözkonusu yorumların, Yair Netanyahu'nun Facebook hesabından derhal çıkarıldığını yazarken, Netanyahu ailesinin avukatı David Şimron, yorumların "onlu yaşlarda birine ait olduğunu, başbakan ve ailesini kötüleme girişimi çerçevesinde anlamının saptırıldığını" savundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 25
  • sadık urluca 12 yıl önce Şikayet Et
    vah garibim. israil askerlerinin hepsi müslüman olmuş anlaşılan, çoluk çocuk demeden öldürdüklerine göre onlarda müslüman olmuş galiba...akıl tatile çıkmış bunlarda geri dönmeyede niyeti yok
    Cevapla
  • AGLAYIN SU YÜKSELSIN 12 yıl önce Şikayet Et
    HENÜZ. Daha başlamadı onunla hesaplaşma!
    Cevapla
  • Ömer DEMİRBAĞ 12 yıl önce Şikayet Et
    SENİ MEL'ÛN SENİ!. Bir zamanlar Allâh'tan soğan sarmısak isteyecek kadar azgınlaşan, sen... Hz. Îsâ'ya indirilmiş, o zamanki İslamiyet olan Îsevîlik hak dinini bugünkü Hıristiyanlığa çeviren, sen... Ve pek çok hurafe sokuşturduğun halde aslını bozamadığın, özüne dokunamadığın İslâmiyet'e karşı öfkeden kuduran, tepinen, debelenen, yine sen... Seni mel'ûn seni!.. Tevrat'a kattığın onca uydurmalara rağmen silip kaybedemediğin Muhammedî hakikat, seni titretiyor, değil mi? Aslında Hak ve tek dinin İSLÂM olduğunu ciğerlerine kadar hissediyor ve çıldırıyorsun. Süleymâniye'nin heybetine karşı, hasedinden neredeyse geberen ve gece, kimseye görünmeden o minarelere, o kubbelere dil çıkaran, nanik yapan, tüküren Çıfıt! Senin ziftten rûhunun fotografı bu işte! İstediğin kadar küfret. Elbet AĞAÇLARIN KONUŞACAĞI GÜN gelecek.
    Cevapla
  • Öykü 12 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Kim ya. Kibirlerinden burunlarının uçlarını göremeyen bir millet Allahın lanetlediği bir millet.... Allah bunları bildiği gibi yapsın. Alem i İslama kan kusturuyorlar. Rabbim Kahhar İsmine layık şekilde bunlaı kahrı perişan eyle....
    Cevapla
  • sami baharlar 12 yıl önce Şikayet Et
    buyuk site. ayni seyi 2 gun evvel hollandali da soyledi ben burda oyle bir yaygara gormedim aradaki farkta bas mahkeme adami hakli buluyor israilde natanyahunun oglunu herkes kiniyor ama ne farkeder beyler ben size soyluyorum yok arap bahari-yok el fetihmis- yok hamasmis hepsi palavra hic zorlanmaya luzum yok yok o toprak bunlarin su toprak sunlarin bu bir din savasidir 100 senedir suruyor 1000 sene daha surecek en buyuk fener baska buyuk yok en onemlisi bu!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza