Gürsel Tekin'in Kılıçdaroğlu'nu aratmayan gafı!

CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş'ın 3. köprünün temel atma törenine katılmadığını iddia etti. Oysa fotoğraf ve görüntüler Gürsel Tekin'i yalanlıyordu.

Gürsel Tekin'in Kılıçdaroğlu'nu aratmayan gafı!
Gürsel Tekin'in Kılıçdaroğlu'nu aratmayan gafı!
GİRİŞ 30.05.2013 13:50 GÜNCELLEME 30.05.2013 14:35
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Boğaza yapılacak 3. köprünün temel atma töreni sırasında protokolde yer alan Kadir Topbaş, Gürsel Tekin'in büyük bir gafa imza atmasına neden oldu. Tekin'in temel atma töreni sırasında bir de konuşma yapan Kadir Topbaş'ı görememişti. Danışmanlarından da bu yönde bir bilgi aldığı tahmin edilen Tekin, 3. köprünün temel atma törenini protesto ederek törene katılmadığını savundu.

Umut Oran ile birlikte Taksim Gezi Parkı'nda bekleyişini sürdüren gruba destek ziyaretinde bulunan Gürsel Tekin, Kadir Topbaş'ın '3. köprünün İstanbul için bir katliam olacağını ifade eden bir insan olduğu' için dün 3. köprünün temel atma törenini protesto ederek törene katılmadığını iddia etti. Tekin, iddia ettiği tavır nedeniyle ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı kutladı.

Tekin, "Bu neden bir tavır ise kendisini kutluyorum. Kendisinin de 3. köprünün olamayacağını, İstanbul için bir katliam olacağını ifade eden bir insan olduğu için bundan dolayı katılmamışsa, öyle bir bilgi aldım, bu nedenle kendisini kutluyorum" diye konuştu.

Oysa Kadir Topbaş, temel atma töreninde vardı ve bir de konuşma yapmıştı. Tekin'in sözleri sonrası, 'Topbaş temel atma törenine katılmadıysa görüntülerdeki kim?' sorusunun sorulmasına neden oldu.

İşte Gürsel Tekin'i yalanlayan kareler ve görüntüler:

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 40
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    CHPli değilmi ,aman sakın dokunma !. hepside birbirinden tutarsız . bir kesim hariç Millet bunlara oy vermedikçe çileden tam çıkıyorlar .
    Cevapla
  • Zeki Göre 10 yıl önce Şikayet Et
    Gürsel tekin .. Bunlar şimdi karşı çıkar yarın üstünden tıpış tıpış geçerler 1.2.dede aynısını yaptılar çünkü buzihniyet hep böyledir resmen kısksnıyorlar herşeye muhalefet allah akıl versin bunlara.sonrada çıkıp bize oy vermiyorlar diye ağlıyorlar....
    Cevapla
  • memayaz 10 yıl önce Şikayet Et
    bujlar sadece ahlaksızlığağa karşı çıkmıyorlar. her şeye karşı çıkıyorlar ama ahlaksızlığa karşı çıkmıyorlr.
    Cevapla
  • erem eren 10 yıl önce Şikayet Et
    hep akp . hep akp yandaşlarının yorumlarını yayınlıyorsunuz birazda diger yandaşların yorumunu yazında yandaş medya yorumların hepsini okuyalım..
    Cevapla
  • kazanmakgaranti.tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımız ne güzel söylemiş. Körle yatan şaşı kalkar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hudson Enstitüsü analistinin 'Kaan' sözleri muhalif gazeteciyi derinden etkiledi
Husilerden tüm dünyaya Gazze duyurusu! 'Yeni bir adım' deyip resmen ilan ettiler