Arınç grup toplantısına neden katılmadı?

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın bugünkü AK Parti Grubu'na katılmamasının nedeni ortaya çıktı.

Arınç grup toplantısına neden katılmadı?
Arınç grup toplantısına neden katılmadı?
GİRİŞ 12.11.2013 18:44 GÜNCELLEME 12.11.2013 19:05
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç arasındaki gerilimde gözler Ak Parti grup toplantısına çevrilmişti. Arınç'ın katılmadığı grup toplantısında Erdoğan "Anlaşmazlık olur. Aramızda konuşuruz çözeriz" mesajı verdi.

ARINÇ, HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNE GİTTİ

Hürriyet'te yer alan habere göre; Başbakan Yardımcısı'na yakın kaynaklar, Arınç'ın grup toplantısına katılmamasının nedeninin "önemli bir randevu" olduğunu söylediler. Partiye yakın kaynaklardan el edilen bilgiye göre, Arınç "çok önceden belirlenmiş bir randevu" çerçevesinde, bugün Ak Parti'nin grup toplantısının olduğu saatlerde, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndaydı. Başbakan Yardımcısı Arınç, Deniz Kuvvetleri Komutanı'na "hayırlı olsun" ziyaretine gitmişti.

"DÜZENİ BOZMAMAK İÇİN GİTMEDİ"

Arınç'a yakın kaynaklar, "ziyaret beklenenden uzun oldu. O sırada da Ak Parti grup toplantısı başladı. Başbakan Yardımcısı da, salona geç giderek, düzeni bozmamak için, grup toplantısına katılmadı" açıklamasını yaptılar. Arınç'ın, bunun yerine makamına giderek, grup toplantısını burada televizyondan izlediği öğrenildi.

YORUMLAR 17
  • ihsen emmi 10 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar can ciger kankardesler.... ... varsa aralarinda bir mesele, çözerler insaallah. Herkes isine baksin. Arinc da buyugumuz, Erdogan da.
    Cevapla
  • Ekrem Erol 10 yıl önce Şikayet Et
    Biraz daha munislik lütfen!. Türlü badireleri atlatarak günümüze gelmiş iki yol arkadaşına yakışmıyor. Bu hem AK Parti'ye hem de Türkiye'ye zarar veriyor. AK Parti batarken Türkiye'nin batmasına aldırmayacak olanlar bunu ellerini ovuşturarak izliyorlar. 2001'de memuruna maaş veremeyen Türkiye, denizin altından iki kere tünel geçirmiş, yaptığı yatırımlarla pek çok ülkenin dikkatini çekmiş, savunma sanayiinde bu kadar yol alınmışken bir mahelleyi bile idare edemeyeceklerin adam yerine konulmasına meydan vermeyelim.
    Cevapla
  • nur dülger 10 yıl önce Şikayet Et
    kim kimi satmış. gördüğü, kendini emellerine götürecek her otobüse binen cemaat.devlet ve özellikle ordu kadamelerinden ergenekoncuları bu halk için değil hükümetin başarısı için değil kendi emelleri için bertaraf etti.bu anlaşıldı.bu ülkede tansu çilllerden ecevite demirele kadar türkiyeyi yerlerde süründüren halk düşmanı tüm partilerle bir olmuş desteğini esirgememiş cemaate hiç bir minnet borcumuz yok .Allah için yapılmayan dağ kadar iyilik olsa Allah için bile değer taşımadıktan sonra olsa olsa kullara fayda değil zarar verir bu zararda yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı.kimin kimşi sattığını,ki,me sattığını bu halk ve başbakan dostları gezide gördü artık ne koşsanız boş
    Cevapla
  • enver çamur 10 yıl önce Şikayet Et
    dava arkadaşlığı !. gökhan yılmaz dava arkadaşlığı demiş acaba rahmetli erbakan hocayı bıraktılar mı yoksa kapıya yönlendirildiler mi?Ve bu yönlendirmeyi kim yaptı ?Bu yönlendirmeyi de dışta değil o zamanki fazilet partisinin içinde ara bence...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Evet Biz adam satarız formator?..... ....Türkiyemi Dünyada kıskandıran korkutan ,sayılı ülke haline getiren Recep Tayyip Erdoğana hakkını vermeyeni biz satarız Arkadaş varmı başka diyeceğin?...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı