Erdoğan'dan şok Kılıçdaroğlu iddiası

AK Parti genişletilmiş İl Başkanları toplantısında yaptığı konuşmada CHP Genel aşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili şok bir iddiada bulundu.

Erdoğan'dan şok Kılıçdaroğlu iddiası
Erdoğan'dan şok Kılıçdaroğlu iddiası
GİRİŞ 18.04.2014 12:24 GÜNCELLEME 18.04.2014 12:49
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'yle ilgili Dışişleri Bakanlığı'nda yapılan gizli toplantının ses kayıtlarının sızdırılmasıyla ilgili önemli bir iddiada bulundu.

SES KAYDI KILIÇDAROĞLU'NA GÖTÜRÜLDÜ

CHP'nin Pensilvanya ile yaptığı ittifakı örtmeye çalıştığını savunan Başbakan Erdoğan, "Belli ki Dışişlerindeki gizli toplantı dinlendikten sonra CHP genel müdürüne götürüldü. Bu çok büyük bir suçtur" dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • zeki alperen 9 yıl önce Şikayet Et
    BİZ DEDİK AMA, MUTLAK OLARAK DEVLET TBMM'Yİ FESH ETMELİ SİVİL DARBE YAPMALIDIR..!. Yeni bir anayasanın yapılması için, Paralel yapının tamamen çökertilmesi için, Devletin tüm kurumlarına sil baştan düzenleme yapılması için DEVLETE YUKARIDAN RESET ATILMASINDAN BAŞKA BİR ÇARE YOKTUR! Bunu yaparken mutlak surette MİT, TSK, EMNİYETİ yanına alıp bunu gerçekleştirmesi artık kaçınılmazdır. Zamanın da İngilizlerin Fransızların Almanların hatta hatta SSCB'nin yıkıp Hristiyanların kendi toplumlarına yeni düzen kurmalarının bu en büyüğü örneği gibi. Bizim de bunu gerçekleştirip yaklaşık 168 adet kurumun yeniden dizayn edilmesi gerekmektedir.
    Cevapla
  • osman 9 yıl önce Şikayet Et
    ihanet çemberi. kemal kılıçdaroğlu, devletin en gizli toplantılarında konuşulan ve mahrem kalması gereken bilgileri kaydeten ve servis eden hainlerle birlikte hareket ediyor ise ona da yazıklar olsun...
    Cevapla
  • Abdurrahman Çete 9 yıl önce Şikayet Et
    GİZLİ AJAN.. Ses gündeme gelmeden bir hafta önce.Kılıçdaroğlu'na sesleri getiren 2 gazeteci kimdir acaba ? 27.03.2014 tarihinde STV de ağzından kaçırdı; Başbakanımızı haberi olmadan gizliden bilgi sayardan izlediğini itiraf etmiştir.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    şehit kanlarıyla oluşmuş Al bayrağımızı Yakan ,Askerimize,Polisimize taş atarken ...geberen Teröristler için ........ ....Günlerce yürüyüş yaparak, spora siyaset sokarak maçlarda bile onlar için slogan atarak şarkı söyleyerek terörsitleri, şehir eşkiyalarını masum gezi parkı gençlik hareketleri diye halka yutturanlara, destek verenleri halkımız öğrensin,nasıl bir ihanet içinde olduklarını herkes bilsin!!?..
    Cevapla
  • Abdullah Öz 9 yıl önce Şikayet Et
    K.K. nın ülkemize aidiyyet problemi var...Yabancı bir devlet ,yabancı bir kurum ,kuruluş yada bir yabancı kişi ile Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti arasında bir sürtüşme olduğunda.... yabancı olanı doğrudan tutuyor...Ayrıca, İstiklal Marşımıza inanıp inanmadığını bir gazeteci sorsun K.K. ya..Bu konuda da ciddi şüphem var...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı