Muhabir, Kılıçdaroğlu'nun sözüyle dalga geçti

Kılıçdaroğlu'nun 'CHP Haziran'da iktidar olacak' sözleri sonrası, bir muhabirin bu sözlere ilişkin şaşkınlığını gizleyememesi dikkat çekti.

GİRİŞ 20.02.2015 06:46 GÜNCELLEME 20.02.2015 09:44
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

CHP Lideri kendisine sorulan, "7 Haziran seçimlerine hile karıştırılacağı iddiaları için hazırlığınız var mı?" sorusuna şöyle cevap verdi.

"Bütün topluma sandığa sahip çıkmaya davet edeceğiz, ediyoruz.. AKP iktidardan gitmemek için her türlü yola başvuracak, her şeyi göze alır bunlar. Yanı iftirayı cinayetleri. İktidardan gitmemek için her şeyi göze alırlar. Bu kadar paniğe kapılmalarının nedeni CHP’nin yükselişi. Ne yaparlarsa yapsınlar CHP haziran ayında iktidar olacaktır."

MUHABİRİN ŞAŞKINLIĞI

Kılıçdaroğlu'nun "7 Haziran'da iktidar olacağız" açıklaması kendisini takip eden muhabirleri. CHP Lideri ayrıldıktan sonra arkadaşlarına "Duydunuz mu 7 Haziran'da iktidar oluyormuş" diyen muhabirin bu ifadeleri canlı yayına yansıdı.

YORUMLAR 60
  • halis64 9 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu bu söyledikleriyle kendisini tarif ediyor.CHP nin başına genel başkan olalı hep iftiralar atan,sokakları hareketlendiren geziye destek veren ve ona benzer bir çok sokak olaylarına destek veren,akp iktidarını hazmedemeyip huzuru bozan ekonomi düzelmişken bozmaya çalışan,akp iktidardan gitsin ama nasıl giderse gitsin vatandaşını düşünmeyen bir kılıçdaroğlu.7 haziranda bir kez daha dersinizi alacaksınız bu onurlu ve şanlı milletten.
    Cevapla
  • KATRAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Muazzam bir hayal gücüne sahip. İnanılır gibi değil....
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    bu adam kendi ağzıyla başbakan olamayacağını söylemiş ve de bunun üzerine bir millet vekili de istifa etmişti. bilmem anlatabiliyormuyum.
    Cevapla
  • YENİLEN GÜREŞÇİ DESEK GÜREŞÇİ DEĞİL 9 yıl önce Şikayet Et
    her seçim öncesi dediği şeyler değil mi bunlar
    Cevapla
  • Mete Orhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu kendisi de gülecek ama kendisini zor tutuyor ha ha ha
    Cevapla
  • evlad-ı osman 9 yıl önce Şikayet Et
    bu kafayla bu chp artık zor görür... millat uyandı artık yutmuyor.. unutmuyor artık.. geçmişle yüzleşiyor herkes. siz önce iş bankasından vazgeçin atadan kalanların arkasına saklanmayın... bağışlayın bir vakfa halka dağıtın atadan kalanı. bakın neler değişiyor bu ülkede..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf için ikinci aşama! Tek tek hesap verecekler
Osman Kavala'nın yeniden yargılanmasıyla ilgili karar verildi