Erdoğan'ı eleştireyim derken ummadığı yanıt aldı

Gazeteci yazar Can Dündar'ın Twitter hesabından Başbakan Erdoğan'a yönelik yaptığı eleştiriye bir takipçisi Atatürk'le karşılık verdi.

Erdoğan'ı eleştireyim derken ummadığı yanıt aldı
Erdoğan'ı eleştireyim derken ummadığı yanıt aldı
GİRİŞ 05.07.2014 10:26 GÜNCELLEME 05.07.2014 12:51
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Can Dündar, Twitter'da Başbakan Erdoğan'ı, genç bir futbolcunun kolunda gördüğü dövmeye yaptığı yorum üzerinden "Totaliter rejimlerde vücudun, lidere aittir. Kürtaj ya da dövme yapıp yapamayacağına, kaç çocuk yapacağına, içki ve sigara sınırına o karar verir" sözleriyle eleştirdi.

"TOTALİTER DİKTATÖR ZORLA ŞAPKA GİYDİRİR"
Can Dündar'ın bu eleştirisine bir takipçisi, Atatürk dönemine atıfta bulunarak karşılık verdi:

"Çok doğru. Mesela totaliter diktatör şapka giymediniz diye sizi hapse atar, insanın giyim kuşamına karışır ve buna devrim der."

YORUMLAR 24
  • ramazan kılıç 9 yıl önce Şikayet Et
    TAVSİYEDE BULUNMANIN NERESİ KÖTÜ DÖVME İLE İLGİLİ TAVSİYEYİ PEYGAMBER EFENDİMİZDE BUYURMUŞTUR.. Sayın Can Dündar Totaliter motaliter derken ağzından iğrenc şeyler kokuyor.Tavsiye bulunmak ayrı bir şeydir zorla yasal yollarla yaptırmak ayrı birşeydir.O zaman hiç kimse konuşmasın tavsiyede bulunmasın.Hatta sende sus konuşma sinirdamarlarımı germeye senin ne hakkın var.Bir devlet lideri kötü alışkanlıklardan vaz gecmeyi,sağlık acısından zararlı olan şeyleri yapmayın demesinden daha doğal şey ne olabilir.Çocukdan bahsettiniz.Avrupanın çürük kafa yapısına sahipsiniz.Bakın avrupanın nesli tükendi sen ne anlarsın çocukdan mocukdan.Erdoğan halkımızı bilinclendiriyor.Yasal yollarla zorlamıyor.
    Cevapla
  • Asabi Adam 9 yıl önce Şikayet Et
    erdoğanı eleştirecek birşey bulamıyorsun demi... bırak bu işleri, erdoğana oyunu ver.. tavsiyelerini eleştirmeye çalışıyorsun.. zihni bulanık seni. doğruya doğru deme cesaretini ne zaman göstereceksiniz..
    Cevapla
  • kemal oğuz 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlar tavsiye ile zorlamayı neden karıştırıyorlar.. zamanında kendi zihniyetlerinin topluma zorlamalarını görmeden şimdi en küçük bir tavsiye etmeyi zorlama olarak gören zevatlar. baş örtüsüyle kamusal alana giremezsin demek zorlama değilmiydi. 12 senedir kimin kıyafetine karışıldı.
    Cevapla
  • merebay 9 yıl önce Şikayet Et
    bextreş. dünden beri haber izliyorumda, bu basın mensuplarının bir kısmı geri zekalı, adam dövme zararlı, kanser yapar diyor, bizim embesil gazeteci totaliter rejimden bahsediyor....
    Cevapla
  • celal okur 9 yıl önce Şikayet Et
    o dikdatör olsaydı :. memlekette bir dövmeli adam bulamazdın Can! aleyhine köşe yazısı yazan bir yazar bulamazdın Can! seçimlerde de açık oy gizli tasnif olurdu Can!diğer dikdatörlerde olduğu gibi % de 92-93 oy alırdı Can!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...