2 astsubayı şehit eden şüpheli çatışmada öldürüldü

Çanakale Biga'ya bağlı Sarnıç Köyü'nde 2 astsubayı şehit eden ve akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülen şahıs çıkan çatışmada vurularak öldürüldü.

2 astsubayı şehit eden şüpheli çatışmada öldürüldü
2 astsubayı şehit eden şüpheli çatışmada öldürüldü
GİRİŞ 19.04.2014 11:58 GÜNCELLEME 19.04.2014 17:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Çanakkale'nin Biga İlçesi'nde, dün akşam Biga Merkez Karakol Komutanı İlhan Yıldız'ı şehit eden ve akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Y.A., kendisini yakalamaya gelen ekibe de pusu kurdu. Saat 03.00 sıralarında Y.A.'nın açtığı ateş sonucu Astsubay Başçavuş Ömer Yanar (41) da şehit oldu. 2 astsubayı şehit eden ve akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülen 46 yaşındaki Yakup A., çıkan çatışmada vurularak öldürüldü.

MÜDAHALE EDİLİNCE POMPALI TÜFEĞİNİ ATEŞLEDİ

Biga ilçesine bağlı Sarnıç köyünde 46 yaşındaki Yakup A. eşini darp etti. Bu olaya müdahale eden Biga Jandarma Bölük Komutanlığında görevli astsubay başçavuş İlhan Yıldız'ı pompalı tüfekle şehit eden Yakup A. kayıplara karıştı. 

ÖZEL TİMLER KIRSALDA YAKALADI, ÇATIŞMA ÇIKTI

Bunun üzerine jandarma timleri operasyon başlattı. Aynı bölük komutanlığında görevli astsubay başçavuş Ömer Yanar, beraberindeki tim ile birlikte Sarnıç köyü kırsalında katil zanlısı Yakup A ile temas kurdu.

ÖMER YANAR DA ŞEHİT OLDU

Jandarmanın geldiğini gören Yakup A, askerlerin üzerine ateş açtı. Başçavuş Ömer Yanar, göğsüne isabet eden mermi sonucu olay yerinde şehit oldu. Başçavuş Yanar'ın cenazesi, Biga Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ÇATIŞMADA ÖLDÜRÜLDÜ

Olayın ardından tekrar kaçan Yakup A'nın yakalanması için Jandarma Özel Harekat Timi operasyonu genişletti. 2 astsubayı şehit eden 46 yaşındaki Yakup A., çıkan çatışmada vurularak öldürüldü

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 6
  • nokta 10 yıl önce Şikayet Et
    Gidenler gelmiyor . Siz hiç ölümle sonuçlanan bu tür olaylarda, yaşamını yitirenlerin olaydan "bir an" öncesi ölümün neresinde olduğunu düşündünüz mü? Uzaklardan da uzak olanların geldiğinde...
    Cevapla
  • servet serin 10 yıl önce Şikayet Et
    DELİ SAÇMASI. Bu nasıl iş anlamadım gitti bir akılsız serserinin yüzünden 2 astsubay şehid olmak zorundamıydı madem akli dengesi yok tıkayın tımarhane ye yazık ya bu askerler kolay yetişmiyorki.
    Cevapla
  • Harun.K 10 yıl önce Şikayet Et
    Akli Dengesi bozuk?. Akli dengesi bozuk değil de psikolojik sorunları olan dense daha yerinde olur. Zira plan yapan pusu kuran kaçan yani neyin kendine fayda neyin zarar getireceğini bilen birine aklen sorunlu demek pek yakışık almıyor açıkçası. Olsa olsa psikolojisi bozuk olabilir. Şehitlerimize de Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • GONYALI 10 yıl önce Şikayet Et
    TAMAM ÇOK GÜZEL. bir de şu molotof atanlara vur emri çıksa
    Cevapla
  • ibrahim 10 yıl önce Şikayet Et
    adaletin hukukun olduğu ülkelerde malesef böyle açı olayalr olmaz . askerin polisin suçluya teröriste karşı yetkileri yok yani kendini koruyamayan güvenlik birimi halkı koruyamaz.bizimde malesef hindistan gibi olmamızda diretenler var .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı