Dehşete düşüren görüntü: Bu kez direksiyon başında

Kadıköy’de “bonzai” adlı sentetik uyuşturucu madde kullandığı öne sürülen genç, direksiyon başında bonzai krizine girdi.

GİRİŞ 27.08.2014 12:00 GÜNCELLEME 27.08.2014 15:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yol ortasında bıraktığı aracın içinde baş aşağı duran genç görenleri şaşkına çevirdi.  

Göztepe Merdivenköy Mezarlığı önünde sabah saatlerinde yol ortasındaki bir aracın içinde baş aşağı duran genci gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Aracın direksiyonunda baş aşağı duran gencin “bonzai” kullandığı öne sürülürken, olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri araçtan çıkardıkları genci yol kenarına oturttu. Sağlık ekiplerinin müdahale isteklerini geri çeviren genç, hakkında herhangi bir işlem yapılmadan bırakıldı.

Kullandığı aracın arkadaşına ait olduğunu iddia eden genç, kendine geldikten sonra olay yerinden ayrıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • sami tümer 9 yıl önce Şikayet Et
    işlem yapılmadı mı?. bu ne saçmalıktır arkadaş biz canımızı sokakta mı bulduk evinin önündeki park halindeki araçta alkol alan vatandaşa bile alkollü araç kullanmaktan ceza kesiliyor araçta uyuşan kişiye ceza yok var mı böyle bişey.
    Cevapla
  • BÜNYAMİN EROL 9 yıl önce Şikayet Et
    bu iş fazla uzadı. satanları içeri alın. onları öttürün, menbağı ortaya çıkacaktır. sonra bir gece şok operasyon yapın ve çeteleri imha edin. tutuklamayın, İMHA EDİN. hepsinin alnına birer delik açın. içiciler de gitsin adam gibi tedavi olsun.
    Cevapla
  • ali sarısoy 9 yıl önce Şikayet Et
    VARMI BÖYLE Bİ SAÇMALIK.!!. bu nasıl bi iştir anlamıyorum ya, bu kişi bonzai denen zıkkım ile yakalanıyor, ve hiçbir işlem yapılmıyor, hani bunun sorgusu nerede? bu kişi neden içeri alınmıyor ifadesi alınmıyor nerden temin ediyor kiminle içiyor, aklım mantığım almıyor bu işi.!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap