Bir bebek daha kusmuğunda boğuldu

Suriye’deki savaştan kaçarak Antalya’ya yerleşen Suriyeli Eşgal çiftinin 1 aylık bebeği Ahmet, kusmuğunda boğularak hayatını kaybetti.

Bir bebek daha kusmuğunda boğuldu
Bir bebek daha kusmuğunda boğuldu
GİRİŞ 29.03.2015 17:57 GÜNCELLEME 29.03.2015 17:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Suriyeli Ali ile Ayşe Eşgal çiftinin bir aylık bebeği Ahmet Eşgal, feci şekilde hayatını kaybetti. Kusmuğunda boğularak ölen bebeklerin sayısına bir yenisi daha eklendi. 2 yıl önce Suriye’deki savaştan kaçarak Antalya’nın Serik ilçesine yerleşen Eşgal çifti geçtiğimiz ay ikinci çocukları dünyaya getirdi. Anne sütü içemeyen bebek hazır mama ile beslenmeye başladı. 27 Mart Cuma günü bebeğini mama ile besleyen anne Ayşe 1 aylık Ahmet bebeği beşiğine yatırdı. Bir süre ev işleriyle ilgilenen anne bebeğini kontrol ettiğinde ağzından kusmuk geldiğini ve hayatını kaybettiğini gördü.  Komşularına haber veren anne ve bebeğe yardımcı olmak için sağlık ekipleri sevk edildi. Evde kontrol yapan sağlık ekipleri bebeğin kusmuğundan boğulduğunu tespit etti.

Bebeğin cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Otopsisi tamamlanan bebek Serik mezarlığına defnedilmek üzere götürüldü.

Minik Ahmet’in ardından uyurken babası tarafından çekilen son görüntüleri kaldı.

Öte yandan Antalya’da dünde 15 günlük Talha bebekte kusmuğundan boğularak hayatını kaybetmiş ve cenazesi babası tarafından teslim alınmıştı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • ZEN 9 yıl önce Şikayet Et
    Hastanelerden daha çıkmadan , bebek bakımı hakkında ,en azından bebeklerin kesinlikle sırtüstü yatırılmaması gibi hayati konularda annelere eğitim verilmeli, her anne kitap okumuyor.Yazık çok basit önlemlerin alınmamasından bir can gidiyor,bir anne olarak içim acıdı; iki haftada ihmal kurbanı iki bebek...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bodrum'da ormanı yakan sanığın cezası belli oldu
İstanbul'da bir köpek, kapısını açık bulduğu İETT otobüsünün şoför koltuğuna oturdu