Bu nasıl dernek? Polis baskın yaptı

Konya'da dernek adı altında işletilen pavyona yapılan baskında yabancı uyruklu 5 konsomatris gözaltına alındı.

GİRİŞ 04.08.2017 08:56 GÜNCELLEME 04.08.2017 09:27
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Ahlak Büro Amirliği ile Narkotik ekipleri, merkez Selçuklu İlçesi Ferhuniye Mahallesi'nde bulunan Ferhuniye Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği adı altındaki pavyona baskın düzenlendi. Baskında dedektör köpek 'Oscar' da kullanıldı. Yapılan aramalarda uyuşturucu madde izine rastlanmadı.

İşyeri çalışanları ve müşterilerin GBT sorgusu yapıldı. Pavyonda konsomatris olarak çalıştığı tespit edilen Ukraynalı Ksenlıa F. (26), Olha S. (28), İnna B. (35), Rus Darıa P. (26) ile Kübalı Daidelin S.(19) gözaltına alındı. Kadınların, pavyona müşteri olarak arkadaşlarını görmeye geldiklerini söyledikleri öğrenildi. Sağlık kontrolünden geçirilen kadınlar ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

YORUMLAR 6
  • hakkı hoca 6 yıl önce Şikayet Et
    Adana'daki Güven Partisi de kumar oynatırken baskın yiyince sözde parti yöneticileri polislere verdiği ifade de gelecek seçimlerde tek başına iktidar olmak için barti üyeleriyle istişare toplantısı yapıyoruz demişlerdi
    Cevapla
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    kaç defa yazdım denek vakıf odaları emniyet denetlesin
    Cevapla
  • cenk can 6 yıl önce Şikayet Et
    Denetime yeni başlamışlar polisler 10 senede bir denetim olursa olucagı bu.Polisler avanta angarya işlerle ugraşır genelde.Hırsızlık olur gidersin karakola sana derki kamera kayıtlarını ara bul bize getir.Ugraşmaz yani vatandaş ile kanunda devlet yok türkiyede .Daha niceleri benim anlattıgım 2-3 mesele gerisini siz düşünün
    Cevapla
  • Huzur Secdede 6 yıl önce Şikayet Et
    Milette ne mide var kardeşim. Bu kadar hastalıkların arttığı bir ortamda nasıl da korkmadan her önüne gelenle beraber olunuyor vallahi çözemedim. Hadi Allah'tan korkmazsınız, bari canınıza değer verin. Ve alın size eşitlikçi ve bütün işlere giren kadınlar. Bizim dinimiz kadının ayağının altına cennet koyar, sizin demokrasi ve kapitalizm dininiz onları paçavra yapar...Ne mutlu ki bize bu dini bahşeden Rabbime..Sizin dininiz size, bizim dinimiz de Elhamdülüllah bize !!!! Şükürler sana Yarabbi!!
    Cevapla
  • vatan sever 6 yıl önce Şikayet Et
    sadece omu türkiyede kurulan derneklerin % 70 amacına uygun olarak işletilmiyor
    Cevapla
  • metin 6 yıl önce Şikayet Et
    sen şunu %90 yap. özellikle engelliler için kurulan derneklerin %98 i boş beleş ve şahsi çıkar için kurulmuş dernekler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!