Tarihi olay film oluyor! Osman Sınav ve İmirzalıoğlu...

Osman Sınav ile Kenan İmirzalıoğlu, 8 bin Boşnak'ın can verdiği Srebrenitsa Katliamı'nın filmini çekecek. İmirzalıoğlu, 1998'de Sınav imzalı 'Deli Yürek'le oyunculuğa adım atmıştı.

Tarihi olay film oluyor! Osman Sınav ve İmirzalıoğlu...
Tarihi olay film oluyor! Osman Sınav ve İmirzalıoğlu...
GİRİŞ 08.05.2014 03:33 GÜNCELLEME 08.05.2014 09:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra Avrupa'da yaşanan en büyük soykırım beyazperdeye taşınıyor. Osman Sınav, 1991-1995 yılları arasında Yugoslavya İç Savaşı'nda yaşanan Srebrenitsa Katliamı'nın filmini çekecek.

BİR OSMAN SINAV FİLMİ İLE ŞÖHRET OLMUŞTU

Başrolde Kenan İmirzalıoğlu var. İmirzalıoğlu, Best Model of The World seçildikten sonra 1998 yılında Osman Sınav imzalı 'Deli Yürek'teki 'Yusuf Miroğlu' rolüyle şöhret olmuştu.

8 bin Müslüman Boşnak'ın öldüğü Srebrenitsa Katliamı'nın filmi için başlayan cast çalışmalarının yaz sonunda tamamlanacak. Çekimler için Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da dev bir plato kurulacak. Osman Sınav ile Kenan İmirzalıoğlu'nun son olarak beraber çalıştığı 2012 yapımı 'Uzun Hikâye' 725 bin kişi tarafından seyredilmişti.

YORUMLAR 1
  • tufangurler 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok İyi Olur. Bizim yapmadığımız birşey için bizi suçlamayı biliyorlar ama kendi utanç dolu tarihlerini görmek işlerine bile gelmiyor. Avrupada ne kadar soykırım varsa onunla ilgili gerçek ve abartısız filmler yapalım belki bu şekilde utanç dolu tarihlerine bakmak işlerine gelir ve bizim iç işlerimize ülke meselerimize burunlarını sokmayı bırakırlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar