Devlet Bahçeli Necmettin Erbakan diyemedi

Çankırı'da seçim irtibat bürosunun açılışını yapan Bahçeli, halka hitaben yaptığı konuşmada yine bir gafa imza attı.

GİRİŞ 12.02.2014 17:00 GÜNCELLEME 12.02.2014 17:27
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Devlet Bahçeli Çankırı'da yaptığı konuşmada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sert sözlerle yüklenirken dili sürçtü ve Necmettin Erbakan diyemedi.

Bahçeli "Recep Tayyip Erdoğan'a göre Atatürk, İnönü, Celal Bayar, Adnan Menderes, Turgut Özal, Süleyman Demirel, Necmettin Erbakan yoktur. Ne yana baksan Recep Tayyip Erdoğan, televizyonu açsan sabah 06.30'dan ertesi gün 06.30'a kadar Recep Tayyip Erdoğan. Böyle bir kibir, gurur ve kendini sevme olabilir mi? 2003 ile 2013 yılları arasında baktığınız zaman birçok şey olmuştur bu ülkede. Bunların hiçbirisini yok farz ediyor, cumhuriyeti dürüyor, bir kenara bırakıyor, 2003 yılından bu yana bir zihniyetle ülkeyi dönüştürmeye çalışıyor. En sonunda da 'Türkiye'yi değiştireyim' derken felaketin eşiğine getiriyor." dedi.

YORUMLAR 9
  • enes baran 10 yıl önce Şikayet Et
    yalan bulamayınca. konuşmalarında yalan bulamayınca kusur arıyorsunuz. size yakışanı yapıyorsunuz aferin. böyle devam edin yoksa alo deyip kulağınızı çekerler.
    Cevapla
  • Abdulkerim S. Buğra 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapsın adamcağız Ya Huu.... Otibise bindirmiyorlar, televizyona çıkarmıyorlar; zaten küçükken püskevit de almamışlar. Bu adam ağlamasın da kim ağlasın...Hoş görün biraz...
    Cevapla
  • mutlu çocuk 10 yıl önce Şikayet Et
    Sadece. Devlet Bahçeli'nin bütün konuşmasını dinledim. En önemli konu burasıydı. Sağolun Yakalamışsınız
    Cevapla
  • Ahmet Kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    Doğru sizin için felaket ama.... Ülkenin kurtuluşu sizin için felakettir. Anasol_M'yi kurdunuz, sonrasında felaket yaşattınız bu ülkeye, özellikle başörtülü öğrenci, vekil ve kamu çalışanına. sonra İ.H.L.lere, sonra kuran kurslarına.. Ya halkı %70-80 enflasyonun altında ezip mahvettiniz.. Hele Erbakan ve Özal'ın adını ağzına bile alma.. Sevmiyorsun ki onları.. zaten.. MHP'li seçmen dediğimiz bazı partililer seni hala tanıyamadılarmı? Ozan Arif bile seni tanıdı.. Ya meclise başörtülü girmeyeceksin, ya da başını açmayacaksın demedimi? Bunu sana dedi.. Ya rahmetli vekiliniz.. "Öcalanı kurtarmakta bize nasip olacakmış demedimi?
    Cevapla
  • Yüzdeelli 10 yıl önce Şikayet Et
    1000 yıl da geçse.... Hoca'nın arkasından timsah göz yaşı dökenlerden bir de Bahçeli'dir. Eğer ülkücüler, 90'lı yılların "irtica" safsatalarıyla şekillenen vesayetçi siyasi ortamında Hoca'ya destek vererek Müslümanların selameti için; darbecilere,lobicilere,çetecilere,hortumculara ve din düşmanlarına karşı sağlam bir duruş sergileyebilselerdi belki bugün MHP iktidarda, APO'da mezarda olacaktı. 1000 yıl da geçse bu zihniyetle MHP asla iktidar olamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Amacımız sürdürülebilir yüksek büyüme
Uzmanlar inceledi! İşte yeni müfredat gerçekleri