AK Parti'den flaş 29 Ekim kararı!

AK Parti sözcüsü Beşir Atalay, Ak Partili belediyelere genelge gönderdiklerini ve eğlencelerin iptal edildiğini açıkladı.

GİRİŞ 29.10.2014 00:35 GÜNCELLEME 29.10.2014 01:46
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İşte Atalay'ın açıklamalarından satırbaşları:

- Parti ve hükümet olarak bütün hassasiyetimiz Karaman Ermenek'teki olaydır, oradaki vatandaşlarımızın kurtarılmasıdır, onunla ilgileniyoruz. İnşallah o vatandaşlarımıza da ulaşılır.

- Cumhuriyet Bayramı'na böyle bir üzüntüyle giriyoruz. İnşallah vatandaşlarımız kurtarılır ve üzüntümüz büyümez. Yerel Yönetimler Başkanlığımız bütün belediyelerimize genelge yaptı. Tabii Cumhuriyet Bayramı sebebiyle bazı yerlerde kutlamalar, eğlenceler vardı, o eğlencelerin tamamı şu anda iptal edildi ama ülke genelinde Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına tabii hepimiz katılacağız, bütün belediyelerimiz de katılacak.

Ayrıntılar gelecek...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 10
  • feyza 9 yıl önce Şikayet Et
    yanı biz okula gitmeyelimmi şimdi
    Cevapla
  • Cengo 9 yıl önce Şikayet Et
    2 gün sonra unutulur ölen öldüğüyle kalır, olan 18 işçinin yakınları ve çoşkuyla 29 ekimi kutlamak isteyenlere olur..
    Cevapla
  • serdar 9 yıl önce Şikayet Et
    29 ekim 23 nisan gibi bayramların kutlanması yeniden gözden geçirilmeli zira okullardaki kutlamalar güneşin soğuğun altında yapılıyor çocuklar of pof.. birde ordan müdür kızıyor susun.. karşındaki 6 yaşında padişahı dinlemeyen çocuk bilmiyorki
    Cevapla
  • Enver 9 yıl önce Şikayet Et
    O kadar gereksiz milli bayram biri talihsiz olaya denk gelmese biri geliyor. Saçma sapan kutlamalar masraflar ne gerek var! Kutladığımız Osmanlının yıkılışı uyanmak gerek artık!
    Cevapla
  • anıl can 9 yıl önce Şikayet Et
    Milli birlik beraberliği temsil eden ve dünyada her ülkenin bu tür milli günleri olmasına rağmen siz zeka özürlüler bunu gereksiz masraf görüyor olmanız tam bir vatan hainliğidir.Masraflara bakmak istersen saltanat süren yüzlerce iktidar mensubuna bakarsan!! pardon göremezssin çünkü dalkavukluk ve yalakalık kanınıza pardon olmayan kanınıza işlemiş sizlerin...
    Cevapla
  • Ahmet Eyüp Gezgin 9 yıl önce Şikayet Et
    kusura bakma ama Osmanlı yıkılmasaydı ne oldu ortadoğuya bak kimlere bel bağladılar ne oldu Cezayir tunus mısır fas vs... ama Osmanlı yıkıldıktan sonra biz kenetlendik ve TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ kurduk ya inat edilseydi bizde birilerine bel balasaydık bizim sonumuz ne olurdu biliyormusun ben biliyorum ortodoğu gibi olurduk serv antlaşmasında türkiye haritasını görebilirsin birazcık oku tamamı
    Cevapla
  • Salh Abi 9 yıl önce Şikayet Et
    AYNEN KATILIYORUM.ama bir ricam var:Ayasofya,miza fatihin emanetine sahip cikalim.GÜNDEME GETIRELIM;KAMUOYU OLUSTURALIM.
    Cevapla
  • Sezer 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu yıl her milli bayramdan önce maden faciası yaşandı 19 mayıs öncesi soma şimdide 29 ekim öncesi karaman . yoksa benimkisi paranoyak bi düşüncemi :S
    Cevapla
  • fatih sultan 9 yıl önce Şikayet Et
    Biraz paranoyakça evet, günümüz maden işletmelerinin ve madencilerinin hali ortada taşeronlaşan madenlerde sürekli kazalar, hak ihlalleri mevcut fakat bunlar ya basına yansıyacak kadar önemli görünmüyor, ya da taşeron şirketlerin, maden ocaklarının milletvekili patron ve patron yakınlarını tarafından ört pas ediliyor. Bu sebeple insan hayatının hiçe sayıldığı bu ortamda oluşan kazaların bayramlara denk gelmesi çok olası. Tabi böyle zamanlarda basında daha fazla yer buldukları bir gerçek ve iyi kide buluyor bizlerde haksızlığın ilkelliğin farkına varıyoruz.
    Cevapla
  • Ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Kafayı yemişsiniz. En kısa zamanda bir doktora gidin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
36 bin sağlık personeli alınacak!