Bakan Yılmaz'dan CHP'ye tepki

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, asgari ücreti 1500 lira yapma sözü veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert çıktı.

Bakan Yılmaz'dan CHP'ye tepki
Bakan Yılmaz'dan CHP'ye tepki
GİRİŞ 30.04.2015 17:26 GÜNCELLEME 30.04.2015 17:26

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, asgari ücreti 1500 lira yapma sözü veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Kendi parti teşkilatında çalışan insanlara bin 500 TL aylığı çok görüyor" dedi. 

"CHP HEP BOŞ VAAT"

7 Haziran genel seçim çalışmaları kapsamında Ankara'dan karayolu ile Sivas'ın Şarkışla ilçesine gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ı Gürçayır Beldesi girişinde Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ve partililer karşıladı. Bakan Yılmaz, karşılaşmanın ardından AK Parti Şarkışla İlçe Seçim Bürosu'nun açılışına katıldı. Açılışın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan İsmet Yılmaz, 7 Haziran genel seçimleri öncesinde CHP ile diğer partilerin seçim vaatlerini değerlendirdi. CHP'nin seçim vaatlerinin boş olduğunu öne süren Bakan Yılmaz, şunları söyledi:

"CHP DEVLET YÖNETMEYİ BİLMEZ"

"CHP devlet yönetmek nedir bilmez. Hep koalisyonlarla iktidarın bir ucundan tuttu. Dolayısıyla da gerçek bir iktidarın ne olduğunu bilmediğinden şimdiden atıyor. 'Asgari ücreti bin 500 lira yapacağım' diyor. Kendi parti teşkilatlarında çalışan insanlara bin 500 lira aylığı çok görüyor. Sen doğru siyaset istiyorsan, söylediğini önce kendi partinde çalışanlara uygula. Sonra 'Bak benim partimde, belediyemde çalışanlara asgari ücret olarak bin 500 lirayı veriyorum, örnek gösterdim. Geri kalan Türkiye'ye de vereyim' desin, veremiyor." 

Bakan Yılmaz ve partililer daha sonra Şarkışla İlçesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması