Devlet Bahçeli'den yeni parti iddiası!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhaliflerin ‘alttan alta partileşme çalışmaları’ yürüttüğünü öne sürdü.

Devlet Bahçeli'den yeni parti iddiası!
Devlet Bahçeli'den yeni parti iddiası!
GİRİŞ 17.04.2016 09:46 GÜNCELLEME 17.04.2016 09:56
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin partiyi kurultaya götürmesinin ardından dün partisinin Merkez Yönetim Kurulu’nu (MYK) ve il başkanlarını topladı. Bahçeli, toplantının ardından yaptığı açıklamada, muhaliflerin kanunsuz kongre tarihi açıklayarak suç işlediklerini öne sürdü.

Yeniyüzyıl gazetesinin haberine göre; Bahçeli, MHP’nin paralel yörüngeye sabitlenmek istendiğini ve partiyi istikrarsızlığa sokmak için faal halde bulunanların diğer yanda muhtemel partileşme çabalarını alttan alta yürüttüklerini iddia etti. Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada muhalifleri “Okyanus ötesi kaynaklı planlamalardan medet uman, vicdanını kiralayan” diye niteledi. “MHP nifak çemberine alınmak, paralel yörüngeye sabitlenmek istenmektedir” ifadesini kullanan Bahçeli şunları kaydetti:

 

YORUMLAR 54
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sizin hala orada durmak istemeniz niyedir ne başarınız var yeterin en iyisimi sezsizce gidinde daha fazla yıpranmayın çekilmeyi bilmek sizi yıpratmaz yüceltir ok yaydan çıkmış !
    Cevapla
  • mrt mhp 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın başkan en iyisi sende recep amcaya takılda bu arkandan iş çevirenler de avucunu yalasın. gerçekten MHP içinde en çok sana kanı kaynıyor harbi adamsın sizinkilerin hayinlikleri kendi başlarında patlayacak sen doğru yoldasın bir kere bu paralel oyununa düştn birdaha düşmedn gel valla belli ki ülken için çalışıyorsun hem akp de de bazı uyanıklar var onlarıda yola getirirsin
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın bahçeli sana verilen göev partiyi dagıtmak,bitirmek sende onu yapıyon,
    Cevapla
  • AYH 8 yıl önce Şikayet Et
    MHP li kardeslerimizin cok dikatli olmasi gerekir, insallah dogru bir sey yapiyorlar. Bir CHP, HDP ye daha ihtiyacimiz yok herhalde. Bizim bahceli basarili degilsede en azindan vatan haini degil. MHP li kardesler kusura bakmasinda, biz AKP liler iktidari zaten size vermeyiz.
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Yok öyle kukla gibi o koltukta oturupta iktidarın ekmeğine yağ sürmek, ne kadar güçlü muhalefet o kadar halkın rahat yaşaması demektir.Yok öyle yaptık oldu,iki gün konuşurlar üçünçü gün unuturlar dönemi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza