MHP'den Akşener'e kötü haber!

MHP genel merkezi Meral Akşener'in Devlet Bahçeli hakkındaki sözleri nedeniyle inceleme başlattı.

GİRİŞ 17.04.2016 14:35 GÜNCELLEME 18.04.2016 00:42
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanlığına adaylığına açıklayan Akşener, cuma günü katıldığı bir televizyon programında "Eğer bu çevrelerin iddiaları doğru ise yani, Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu bir paralel projesi ise ben de MHP için bir paralel projesiysem baş paralel bu durumda Sayın Bahçeli oluyor. Ama bu doğru değil. Türkiye'de son dönemde birisinin kafasına bir taş düşse bundan birkaç yıl evvel Ergenekoncu'ydu, şimdi paralelci, yarın ne olacak bakacağız." ifadelerini kullanmıştı.

PARTİDEN İHRACI İSTENECEK

Genel Merkez bu ifadelerin ardından, Akşener'in 1 Kasım seçimlerinden sonraki açıklamalarına yönelik inceleme başlattı.

Partiye yakın kaynaklar, incelemenin ardından Akşener'in kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilebileceğini belirtiyor.

YORUMLAR 55
  • İmamoğlu lu 8 yıl önce Şikayet Et
    Paralel stv ve zamanla Sn.Erdoğanı vururken seyredenler hatta oylar bize yönelecek hesabı yapanlar 2 sene sonra paraleli farketti. Sizler nasıl devlet yöneteceksiniz? Devlet olmak 2 sene sonra değil, 2 sene önce görmeyi gerektiriyor. Alman bankası merkez bankasından paraları boşaltırken gelen krızi göremeyenler ve ekiplerine; GÜNAYDIN..
    Cevapla
  • Cihan 8 yıl önce Şikayet Et
    Al birini vur ötekine. Siz Rezilsiniz. Meralı da Bahcelisi. Bütün bu işi vıcık vıcık edenler. Yaradan sizi nasıl olsa görüyor. Sizin derdiniz Vatana hizmet değil. Ufak Çocuklar bile size arkasıyla gülüyor.
    Cevapla
  • bestboye 8 yıl önce Şikayet Et
    Akşener olmaz Oğan olur ,oğan olmaz,özdağ olur o olmaz koray bey olur bunlar olmaz bir milliyetçi daha çıkar ,Bahçeliyle MHP nin geleceği yoktur . Bir an evvel bırakması birleştirici adımlar atması partiyi inatla dağıtmaması gerekir.
    Cevapla
  • Eyyup 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet bahçeli fetöye teslim olmaz
    Cevapla
  • rebi 8 yıl önce Şikayet Et
    Normal şartlarda olsaydı akşener mhp nin oylarını artırırdı ama bu fetö muhabbetinden sonra akşener kaybetmiştir..siyasetde anlık değişim vardır..sarıgül de bir zamanlar chp nin en büyük kahraman adayıydı ne oldu..bir hata yapıp kurduğu partiyi kapattı üst akılın oyununa gelip..ama kaybetti bir dahada kazanamaz..akşenerde aynı durumda fetö damgasını yedi bir kere artık bitmiştir...kendisi yok dese bile bildiğim ne kadar fetö cü varsa hepsi akşeneri bekliyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza