Çatak Belediyesine kayyum atandı

Van’ın Çatak Belediyesine düzenlenen operasyon sonrası tutuklanan Celalettin Bartu’nun yerine kayyum olarak atanan ilçe Kaymakamı Hacı Asım Akgül görevine başladı.

Çatak Belediyesine kayyum atandı
Çatak Belediyesine kayyum atandı
GİRİŞ 06.01.2017 17:25 GÜNCELLEME 06.01.2017 17:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül, bugün Çatak Belediye Başkanlığı makamına oturarak görevine resmen başladı. İçişleri Bakanlığı tarafından bugün kayyum olarak atanan Kaymakam Akgül, belediyeye giderek belediye personeli ile bir toplantı düzenledi. Toplantı sonrasında kısa bir konuşma yapan Akgül, "Bugün itibariyle görevimize başlamış bulunmaktayız. Bizlerin görevi vatanımıza, milletimize en iyi hizmeti sunarak vatandaşımızı memnun etmek. İlçemizin gelişmesi, güzelleşmesi için birlikte imkanlarınızın sınırlarını zorlayacağız. Belediyecilik hizmetinde hiçbir aksaklığı kabul etmeyeceğimi bilmenizi isterim. Bundan önce nasıl çalışıyordunuz bilmem ama bugünden itibaren herkes elinden geldiğinden daha fazla çalışacak. Devletimizin bizlere verdiği yeni göreve layık olup, halkımız için daha fazla çalışıp daha verimli olacağız" dedi.

YORUMLAR 4
  • remo 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah ın izniyle fetöde pkkda hepsi temizlenecek
    Cevapla
  • yüksekovali 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun. Yüksekova da hayatımızda göremediğimiz hizmetler şu anda ayağımıza gelmiş durumda. Daha devletimizden ne isteyeyim. Eskiden kar yağardı şehir merkezinden temizlenmesi günler sürerdi. Kayyumdan sonra bir gün kar yağdı, sabah daireye geldim şehir merkezi geceden tertemiz olmuş. Gerçekten ağlamak istedim. Tabiki sevinçten. Kısacası bu milletin kanını emen kenelerin temizlenmesi şart. Tekrardan hayırlı olsun
    Cevapla
  • deli dumrul 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcü belediyelere ne zaman kayyum atanacak?
    Cevapla
  • Kullll. 7 yıl önce Şikayet Et
    burasıda fetönun ayrı çalışmazki.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak