CHP sosyal darbelist partidir!

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, CHP’nin tutumu üzerine konuştuk.

CHP sosyal darbelist partidir!
CHP sosyal darbelist partidir!
GİRİŞ 13.02.2017 10:53 GÜNCELLEME 14.02.2017 09:08

Ezgi Aşık/Haber7

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Batı ittifakının hizmetinde olan bir Türkiye’yi öngören CHP’nin bağımsızlıkçı düşünebilme kabiliyeti olmadığını belirterek, Erdoğan’ın bağımsızlıkçı yaklaşımlarını anlayabilme kabiliyeti de yoktur dedi.

İşte AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün Haber7’ye özel yaptığı çarpıcı değerlendirmeler

“Türkiye’de Atatürk tartışması yoktur”

Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk üzerinden konuşarak, bu toplumda Atatürk duyarlılığı üzerinden yaşayan vatandaşlarımızı bir mahallede toplayarak, klasik laiklik ve yaşam biçimi algısı üzerinden, bir başka karşı mahalle üreterek bir çatışmanın altlığını üretmek istemesi olduğunu tespitinde bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk,  “Türkiye’de Atatürk tartışması yoktur. Muhafazakâr camiada da ciddi anlamda Atatürk’ün devlet anlayışı, devlet siyaseti üretme biçimiyle ilgili son derece objektif, son derece sağduyulu değerlendirmeler yapılıyor. ”

“Cumhuriyet Halk Partisi sosyal darbelisttir”

“Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal darbelist olduğunu dile getiren Külünk, Cumhuriyet Halk Partisi’nin tahayyül ettiği Atatürk ile tarif ettiği Atatürk arasında hiçbir ilişki yoktur. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’yi batı ittifakına teslim eden İnönü çizgisini saklamak için, bu ülkenin ortak değeri olan Atatürk’ün arkasına saklanıyor.”

“CHP küresel sermayenin emrindedir”

Külünk, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugünkü konumu Mustafa Kemal’in hattı olmadığını sözlerine eklerken “1923 ile 1938 Mustafa Kemal’in milli bağımsızlık ve iktisat hattıdır. Bu hat batıyı aşan bir aklı üretebilir miyiz hattıdır. Batı ittifakının hizmetinde olan bir Türkiye’yi öngören CHP’nin bağımsızlıkçı düşünebilme kabiliyeti yoktur. Erdoğan’ın bağımsızlıkçı yaklaşımlarını anlayabilme kabiliyeti de yoktur. CHP küresel sermayenin emrindedir.” dedi.

“Bu toplumun ortak değeri arkasına saklanıyorlar!”

CHP’nin sürekli Atatürk üzerinden konuşuyor olması sorusuna da cevap veren Külünk, “Atatürk bu toplumun ve milletin ortak değeri olduğu için, arkasına saklanarak, Türkiye’yi mandacı bir anlayışla yönetmeye talip olduklarını izlemek istiyorlar. Bu millet de bunu yutmuyor, yutmayacaktır.” şeklinde konuştu.

“CHP kendini ikrar ediyor”

Osmanlı hanedanına yönelik aşağılayıcı söylemler CHP’nin kendini ikrarı olduğu tespitinde bulunan Külünk, “CHP’nin İnönü çizgisi Osmanlı, İslam ve Anadolu düşmanıdır. Bu nedenle İnönü çizgisinin uyguladığı kültür politikalarında, camileri ahıra kim çevirdi? Tarihi kim katletti? Ayasofya’yı kim aslıyetinden uzaklaştırdı? Bize ait bütün tarihi eserleri yıkan kim? Kuran’ı yasaklayan kim? Ezanı Türkçeleştiren kim? CHP sosyal darbelisttir. Atalarının Selçuklu, Osmanlı ve Müslüman olmasından utanan bir CHP var. Bu İnönü çizgisidir, Mustafa Kemal’in çizgisi değildir. Bunlar, bugün neden “evet” dememizin gerekçesidir. Karşımızda tarih düşmanı ve bu milletin genetiğine düşman olan bir yapı var. Kendisini Atatürk’ün arkasına saklayarak bu millete operasyon çekmek istiyorlar. İnanıyorum ki bu millet bunu kabul etmeyecektir.” diyerek sözlerini tamamladı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...
KDV hilesiyle büyük soygun