Erdoğan: Sokağa çıkamaz hale sen gelirsin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen, 15 Temmuz ile ilgili kitap tanıtımında konuştu.

GİRİŞ 12.07.2017 16:27 GÜNCELLEME 12.07.2017 17:36
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen, 'Meydanların Dili' sergisinin açılışı ve '15 Temmuz Milli İrade Zaferinin Analizi' kitabının tanıtımında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan terör örgütleriyle kol kola gezen Kılıçdaroğlu'na " Sokak sokak diyenlerin yarın öbür gün sokağa çıkamaz hale gelir. Bunu böyle bilsin." dedi.

ALLAH FETÖCÜLERİ KAHRETSİN

15 Temmuz ile ilgili yapılan bu kitap. Çok çok önemlidir. Bu kitap için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ülkemizi böyle bir felaketin eşiğine getirenleri Rabbimin kahretmesini niyaz ediyorum.

15 TEMMUZ'U ANLAMAYAN GAFİL KILIÇDAROĞLU

15 Temmuz milli sembollerimizden biridir. 15 Temmuz'u anlayamayan gafiller var. Bunların başında ana muhalefet partisi genel başkanı geliyor. Mevlana hazretleri ağaca su vermeyi adalet, dikene su vermeyi zulüm olarak tanımlıyor. 

"DEMOKRASİNİN TEMİNATI AK PARTİ'DİR"

Lider taşın arkasına saklanırsa millet dağın arkasına saklanır. Kılıçdaroğlu dağın arkasına saklandı. 

Batı konuşuyor. G20 zirvesi yaptık. Hamburg'u yakıp yıktılar. 25 gün yürüdüler. Bunların kılına zarar gelmesin diye hükümetimiz gece gündüz çalıştı. Demokrasinin garantisi AK Parti iktidarıdır. 

"SOKAĞA ÇIKAMAZ HALE GELİRSİN KILIÇDAROĞLU"

Bunların bir önceki partilerinin iktidar olduğu vakitte Merve Kavakçı kardeşimizi dışarı çıkartın diyen öteki tarafa gitmiş zata alkış tutanları biliyoruz. 

Sokak sokak diyenlerin yarın öbür gün sokağa çıkamaz hale gelir. Bunu böyle bilsin. Sokakta aranan adaletin adı: İntikamdır. Bunun sonu da vandallıktır. 

"FATİHLERİN, YAVUZLARIN TORUNLARI SİZİ BEKLİYOR"

Bunlar malum paçavralarla poz veriyorlar. Diyorlar ki hans, gerorge falan içeridekiler çıksın diyorlar. Biz sizden bir şey istediğimiz zaman yargı var diyorsunuz. Bizde de yargı var. 

Alparslanların, Süleyman Şah'ların, Osman Gazilerin, Fatihlerin, Yavuzların, Abdülhamitlerin, Mustafa Kemal'lerin torunları sizi bekliyor olacak. 

FETÖ'cülerin hapishanelerdeki akıbetlerine, Kandil'deki teröristlerin sonlarına hazırsanız buyrun gelin. 

"BU TOPRAĞA BİR ADIM ATTIRMAYIZ"

Vatanımıza parçalamak isteyenlere milletimizi esir etmek isteyenlere bu bedelleri ödetmeden tek bir karış toprağa adım attırırsak anamızdan emdiğimiz süt bize haram olsun. 

Şehitlerimize mahcup olmaktansa kara toprağa girmeyi tercih ederiz. Mesele Suriye, Irak, Katar değildir. Mesele Türkiye'dir. 

Oldu bittilere boyun eğmiyor, kendi planlarımızı devreye sokuyoruz. 

 

 

 

YORUMLAR 74
  • sntrk 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakkın ve halkın yanında olduğunuz sürece, sonuna kadar arkanızdayız. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. İnşallah üzerimize kurulu tuzakları Rabbimin yardımı, sizlerin de üstün hizmet ve çabalarıyla bertaraf edeceğiz. Bu zorlu dönemlerde desteğini eksik etmeyen sn. bahçeli'den de Allah razı olsun.
    Cevapla
  • Diriliş25 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden razı olsun cumhurbaşkanım bu ülkede milyonlarca vatan sevdalısı var Allah sana uzun ömür versin kimse bu ülkenin kılınan dokunamaz bu millet vatanını ölümüne savunmasını çok iyi biliyor
    Cevapla
  • Vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    Syn Reisim biz senin izindeyiz ALLAH cc sana uzun omurler versin Rabbim sana zeval verdirmesin birde bu yurt disindaki elcilikteki Erdogan karsiti olan personellerede bir el atsan ALLAH rizasi icin Syn.C.Baskanim siz Bu ulkemize Cenabi ALLAH in bir lutfunuz Rabbim size guc Kuvvet sihhat saglik Huzur ve Mutluluk versin siz herzamn dik durun egilmeyin bu millet sizinle buna inanin TEK DEVLET TEK MILLET TEK VATAN TEK BAYRAK Rabbim ulkeme ve milletime zeval verdirmesin
    Cevapla
  • YİĞİDO 6 yıl önce Şikayet Et
    mukaddesatım ,vatanım, bayrağım, millettim,canım feda
    Cevapla
  • yok 6 yıl önce Şikayet Et
    cümle yanlış olmuş, neleri feda ettiğinin farkına varmalısın
    Cevapla
  • Fehmi 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın REİSİM, Kılıçdaroğlu artık sokağa çıkamaz. ancak onu çıkaranlar var. ENİS olmasaydı Gine de çıkmayacaktı. Belki onu sustursak için çıkmış olabilir. Ya doğruyu söylerse?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri